Câți pasageri a avut Aeroportul Mihail Kogălniceanu în primele șapte luni ale anului

aeroport

Societatea Națională Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa S.A. a încheiat activitatea desfăşurată în luna iulie 2017 înregistrând rezultate superioare faţă de luna iulie 2016. În aceste condiţii, societatea a înregistrat în luna iulie 2017 un trafic total de 22.833 pasageri, în creştere cu 49% faţă de luna iulie 2016, cu o medie zilnică de 737 de pasageri.

De asemenea, a fost înregistrat un număr de 1143 mişcări aeronave (aterizări şi decolări), în creştere cu 173% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, cu o medie zilnică de 37 mişcări.

„În primele 7 luni ale anului 2017, pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa s-a înregistrat un trafic total de 71.295 pasageri, în creştere cu 5% faţă de primele 7 luni ale anului 2016. De asemenea, a fost înregistrat în perioada ianuarie – iulie 2017 un număr de 3.595 mişcări aeronave (aterizări şi decolări), în creştere cu 35% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.”, a precizat directorul aeroportului, Bogdan Ionuț Artagea.

În primele 7 luni ale anului 2017 au fost transportate 348 tone de marfă.

Reamintim că în prezent, pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa sunt operate:

curse regulate interne către Iași, Oradea, Timișoara și Cluj Napoca

– curse regulate externe către Londra, Istanbul, Paris, Roma, Bruxelles și Milano

– curse în regim charter către/dinspre Tel Aviv, Viena, Salzburg, Strassbourg, Linz și Minsk.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Vama, Vali Crăciunescu şi Mahala Rai Banda, la Mamaia Fairytale

Wed Aug 9 , 2017
Și acest nou week-end din cadrul Festivalului Verii 2017 – Fairytale, 1st Edition este dedicat distracţiei totale cu cei mai buni artişti ai României! Mai mult decât atât, programul continuă şi marţi, când toată România va celebra Ziua Marinei Române, alături de trupa Vama, cu cei de la Publika în […]