Câțu: „Suntem foarte, foarte aproape de Legea offshore”

exploatare gaze

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat, azi, că Legea offshore este primul punct pe ordinea de zi a şedinţei Coaliţiei de miercuri, urmând a fi prezentate câteva clarificări de către ministrul Energiei. „Suntem foarte, foarte aproape de Legea offshore”, a transmis Cîţu.

Florin Cîţu a fost întrebat, marţi, la Buzău, despre Legea offshore şi a precizat: „Cred că mâine la Coaliţie este primul punct pe ordinea de zi. La şedinţa precedentă am cerut câteva clarificări de la ministrul Energiei. Mâine, la şedinţa de Coaliţie, dacă aceste clarificări sunt aprobate de toţi membrii Coaliţie, Legea offshore poate să fie aprobată în Guvern şi să meargă în Parlamentul României pentru aprobare”.  

Preşedintele PNL a adăugat: „Suntem foarte, foarte aproape de legea offshore. Ea este importantă pentru că deja sunt câteva companii, care vor putea să extragă gaz imediat din Marea Neagră. Proiectul Romgaz mai durează, dar sunt alte companii care sunt gata şi ar ajuta producţia de gaz. Este foarte importantă aprobarea Legii offshore foarte rapid” 

Purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Radu Oprea a declarat, marţi, în emisiunea Talk News de la Profit TV, despre legea offshore, că încă nu e gata, deşi în martie anul trecut ministrul Virgil Popescu spunea să avem puţintică răbdare. Social-democratul a comentat şi afirmaţiile liderului PNL Florin Cîţu privind procentul de 60% care va reveni statului şi 40% investitorilor, din proiectul de lege, arătând că au fost aruncate „în spaţiul public”, dar nu ştie dacă s-au discutat şi în coaliţie. 
 


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vergil Chițac recunoaște, în sfârșit: „Am preluat proiectul de reabilitare a străzii Ștefan cel Mare de la fosta administrație”

mar mart. 15 , 2022
Primarul Constanței, Vergil Chițac, a recunoscut, azi, într-o postare pe Facebook, că a preluat de la fosta administrația proiectul de reabilitare a străzii Ștefan cel Mare. Nu a menționat și numele fostului primar, Decebal Făgădău, pe care Asociația Constanța Altfel, pe care o conducere, l-a numit în cel puțin 50 […]
vergil-chitac-stefan-cel-mare

V-ar putea interesa și: