Căutările tânărului dispărut acum trei zile în Marea Neagră au fost reluate

Căutările tânărului dispărut acum trei zile în Marea Neagră, în dreptul Obeliscului din Costinești, au fost reluate vineri dimineață.

„Începând cu ora 08:10, ambarcatiunea Maia de la ARSVOM, reia cautarile celei de-a doua persoane dispărută in Marea Neagră.”, a anunțat ISU Dobrogea.

Este o navă specializată în depoluare dar care poate efectua secundar și misiuni de căutare și salvare (SAR) de vieți omenești cu ajutorul echipamentelor specializate de recuperare a persoanelor din apă.

Reamintim că doi frați au dispărut în Marea Neagră, în zona Obelisc din Costinești, pe 9 august. Era aproape de miezul și cei doi au vrut să facă o baie. Toată ziua fusese arborat steagul roșu, care interzice scăldatul.

Cadavrul fratelui său a fost găsit ieri. Detalii AICI.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Plaja din Eforie, supravegheată de 11 patrule rapide de salvamari

Fri Aug 12 , 2022
Serviciul de salvare acvatică Eforie a fost atribuit către SC Salvamar Service SRL. Pe plajele din Eforie sunt amplasate 22 posturi de observare (foişoare), 2 baze de salvare nautică care asigură 11 patrule rapide (câte una pentru fiecare 2 posturi de salvare) şi 2 posturi de prim ajutor. Programul zilnic […]