Caz de omicron descoperit la un copil de 14 ani

Ministerul Sănătății a anunțat că alte 13 cazuri de infectare cu Omicron au fost descoperite în România. Printre acestea, și un tânăr de 14 ani. 

„Încă 13 cazuri noi cu varianta OMICRON a virusului SARS-CoV-2 au fost confirmate astăzi, 27.12.2021, în România. Cele mai multe persoane infectare, în număr de 10, sunt din municipiul București, alte 2 persoane sunt din județul Ilfov și una din județul Galați”, transmite ministerul Sănătății.

Printre persoanele infectate se numără și un copil. Dintre cele 13 noi infectări, 7 au fost la persoane nevaccinate.

„Persoanele infectate cu tulpina OMICRON ( 5 bărbați, 7 femei și un copil) au vârste cuprinse între 14 și 89 de ani, iar 7 dintre acestea sunt nevaccinate împotriva COVID-19. Două persoane au istoric de călătorie în Marea Britanie și SUA”, se mai arată în comunicatul de presă.

Până în prezent, pe teritoriul României au fost confirmate 38 cazuri cu varianta Omicron a virusului SARS-Cov-2.

Vă recomandăm și:

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Guvernele din Franța, Grecia, Belgia impun restricții noi pentru a limita răspândirea variantei Omicron

Mon Dec 27 , 2021
Premierul francez Jean Castex a anunţat luni că în răspuns la o răspândire rapidă a variantei Omicron a COVID-19 guvernul restrânge intervalul pentru booster la trei luni de la patru, dar nu vor fi restricţii de circulaţie în noaptea de Anul Nou, relatează Reuters. Jean Castex a afirmat de asemenea […]
franta