Caz incredibil la Școala nr. 39. Un călugăr-profesor filma băieții care se schimbau în vestiar și posta imaginile pe Facebook

Călugărul-diacon Calinic, pe numele său adevărat Ciprian Savin

Caz incredibil la Școala nr. 39 Nicolae Tonitza din municipiul Constanța. Un călugăr-profesor filma băieții care se schimbau în vestiar și posta imaginile pe Facebook.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța au anunțat că profesorul, în vârstă de 33 de ani, a intrat în atenția lor după ce imaginile au apărut pe rețeaua de socializare.

Numele profesorului este Ciprian Savin și este și călugăr-diacon, cu numele Calinic. Mai mult, acesta locuia la Palatul Arhiepiscopal.

„În data de 11 octombrie a.c, în jurul orei 17.30, la Secția 4 Poliție Constanţa a fost depusă o sesizare din partea conducerii Școlii generale Nr 39 Nicolae Tonitza cum că un cadru didactic titular ar fi intrat în posesia unor imagini de pe camerele de supraveghere ale școlii (elevi ce se pregăteau, într-o clasă, pentru ora de educaţie fizică), iar ulterior le-ar fi postat pe o reţea de socializare. Imaginile au fost surprinse în data de 2 octombrie, iar băieţii, cu vârste de 13, respectiv 14 ani, sunt în clasa a VII-a”, au precizat polițiștii.

Ulterior, postarea a fost ştearsă de pe Facebook. Constanța 100% a intrat în posesia lor și vă putem spune că sunt tulburătoare.

Călugărul Calinic, cercetat pentru violarea vieții private

Reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului au oferit detalii.

„Urmare a celor întâmplate călugărul diacon Calinic nu mai slujește în Arhiepiscopia Tomisului. Dacă vor apărea date noi poate fi deferit consistoriului monahal.Deocamdată și noi suntem surprinși. Era apreciat pentru activitatea lui muzicală frumoasă. Nu se aștepta nimeni la asemenea faptă.”, a spus Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a producerii faptei și luarea măsurilor legale în consecință.

Iată una dintre melodiile postate de călugăr pe propriul canal de YouTube.

2 comments

  • Teo (Prea”fericitul”) ce zici măăăăăăăăă? Probleme, Gogule? Am si eu problema cu unul din Constanta.

  • exista macar un domeniu in care sa nu se gaseasca cite un putregai ? zic medici artisti profi politicieni etc si cu toate astea nu renuntam la serviciile lor Nu-i bagam in aceiasi oala pe toti Eliminam raul si mergem mai departe ca fara ei nu putem exista

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.