Cazinoul din Constanța, branșat la o rețea de curent mai puternică

Lucrările la Cazinoul din Constanța continuă conform graficului și se desfășoară atât în interior, cât și la exterior, de jur împrejurul edificiului simbol al orașului, a anunțat, joi, Primăria Constanța.

Zilele acestea, echipele municipalității lucrează la branșarea Cazinoului la o rețea electrică mai puternica, care trebuie să facă față solicitărilor din ce în ce mai mari.

În paralel, în interior, muncitorii execută lucrările de consolidare și restaurare conform autorizației de construire emise de Primăria Municipiului Constanța respectând proiectul original, cu detaliile arhitecturale din anul 1910. Restaurarea Cazinoului este realizată de experți specializați în clădiri monument istoric de clasa A.

„Odată cu înaintarea lucrărilor, este posibil să apară și alte mărturii zidite între pereții clădirii de deținuții care au lucrat la reabilitarea Cazinoului în anii 1950.

La finalizarea lucrărilor, Cazinoul va deveni un veritabil centru cultural și își va recăpăta strălucirea de altă dată. Se restaurează și se consolidează un obiectiv de patrimoniu, reuşind, astfel, să ne păstrăm identitatea culturală şi, în acelaşi timp, să o promovăm pe plan naţional şi internaţional.”, au transmis reprezentanții primăriei, printr-un comunicat de presă.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Peste 60 de bolnavi de Covid-19 internați în Constanța

Thu Jun 18 , 2020
De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 331 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 19 persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 308 pacienți au fost declarați vindecați (din județele Constanța, Tulcea și Ialomița). În acest moment, mai sunt 64 […]
covid-19