Cazinoul din Constanța va fi gata în iunie 2024, anunță primăria

Simbolul Constanței, Cazinoul, este în curs de restaurare, iar lucrările se desfășoară conform graficului, a anunțat Primăria Constanța.

Instituția spune că Guvernul României a aprobat un memorandum prin care se vor asigura fondurile necesare pentru continuarea lucrărilor la Cazinoul din Constanța. Decizia vine după ce, pe fondul prevederilor Ordonanței de Urgență pentru aprobarea unor măsuri de reducere a cheltuielilor bugetare pe anul 2023, mare parte dintre lucrările Companiei Naționale de Investiții ar fi trebuit să fie întrerupte.

„Astfel, bijuteria Constanței ar urma să fie repusă în valoare integral până la finalul lunii iulie a anului viitor.  În momentul de față a demarat etapa a II-a a proiectului de restaurare. Mai exact, se consolidează partea estică a clădirii, se lucrează la fațada sudică la exterior, iar la interior se realizează finisajele plafoanelor și pardoselilor.”, spune primăria.

Compania Națională de Investiții nu a răspuns întrebărilor prin care ceream detalii punctuale referitoare la reabilitarea cazinoului.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vocea constănțeanului: „Toată comunitatea de case din zona Abator din Constanța este umilită și mințită în mod frecvent”

lun nov. 20 , 2023
Un constănțean spune că el și vecinii lui au stat peste 30 de ore fără curent și spune că problemele de acest gen pot fi evitate dacă se schimbă un punct de transformare. Iată ce ne-a scris: „Facem apel către toate organele abilitate care au puterea și voința să soluționeze […]

V-ar putea interesa și: