CBS News: Comandanţii ruşi au primit ordinele de atac pentru invadarea Ucrainei

CBS News: Comandanţii ruşi au primit ordinele de atac pentru invadarea Ucrainei

Comandanţii ruşi au primit ordinele de atac pentru invadarea Ucrainei şi acum ar face planurile specifice cu privire la felul în care vor proceda, arată informaţii obţinute de serviciile americane, potrivit CBS News.  

Informaţiile obţinute arată că “ei fac tot ce ar face comandanţii americani dacă primesc ordin pentru a merge înainte”, a afirmat David Martin, corespondent CBS News.

După săptămâni de avertismente că invadarea Ucrainei de către Rusia este iminentă, preşedintele american Joe Biden le-a spus jurnaliştilor, vineri, că este convins că Vladimir Putin a decis invadarea Ucrainei şi că Statele Unite cred că atacul va avea loc zilele următoare.

Putin acuză Kievul de escaladarea situaţiei şi vrea intensificarea eforturilor diplomatice pentru rezolvarea conflictului din regiune.

Preşedintele rus Vladimir Putin s-a plâns, duminică, în timpul unei discuţii cu omologul francez Emmanuel Macron, de „provocările” ucrainenilor în agravarea conflictului cu separatiştii din estul Ucrainei, precizând că ar vrea să se intensifice eforturile diplomatice pentru rezolvarea conflictului, relatează Le Figaro.

Potrivit Kremlinului, Putin ar fi cerut şi ca NATO şi SUA să „ia în serios” exigenţele Rusiei cu privire la securitate, aflate în centrul crizei actuale dintre Moscova şi Occident. Putin cere să se revină la situația dinainte de 1997, când țările din sud-estul Europei nu făceau parte din NATO.

Emmanuel Macron şi Vladimir Putin au discutat duminică la telefon timp de o oră şi 45 de minute.

Aici puteți vedea clipurile video pe care Rusia le-ar putea folosi pentru a invada Ucraina:

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

CNN: 75% din forțele armate convenționale ale Rusiei, pregătite să atace Ucraina

Sun Feb 20 , 2022
Potrivit celei mai recente evaluări ale serviciilor de informații americane, Rusia are acum aproape 75% din forțele sale convenționale în poziție împotriva Ucrainei, a declarat pentru CNN un oficial american care are acces la serviciile de informații. Concentrarea forțelor aflate la o distanță puternică de Ucraina este extrem de neobișnuită […]