CCINA Constanța face reclamă dezvoltatorilor imobiliari din Dubai

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța a anunțat oficial că este partener al unei agenții imobiliare care organizează un eveniment de vânzări imobiliare, în cadrul căruia sunt prezentate oferte ale celor mai importanți dezvoltatori imobiliari din Dubai.

„În cadrul celor trei zile ale evenimentului, tarifele propuse în cadrul campaniei vor include cele mai mari discounturi practicate pe piața de specialitate, în vederea achiziționării unei proprietăți imobiliare în Dubai.”, spune conducerea CCINA Constanța, printr-un comunicat de presă.

Tot CCINA afirmă că „la rezervarea fermă a unei proprietăți în cadrul evenimentului, se oferă, cadou, o vacanță de cinci zile, pentru două persoane, în Dubai, la hotel de cinci stele.”

Care este rolul CCINA

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA Constanţa) este o organizaţie autonomă, cu personalitate juridică, neguvernamentală, de utilitate publică, apolitică, fără scop patrimonial, non profit, creată pentru a reprezenta, apăra şi susţine interesele membrilor săi şi ale comunităţii de afaceri, în raport cu autoritățile publice şi cu organismele din ţară şi din străinătate, scrie pe pagina de internet a instituției.

CCINA Constanţa a fost înfiinţată la iniţiativa comercianţilor din jud. Constanţa, în baza prevederilor Decretului – Lege nr. 139 din 11 mai 1990 privind camerele de comerţ şi industrie din România şi recunoscută prin Hotărârea de Guvern nr. 799/1990, fiind continuatoarea de drept a Camerei de Comerţ şi Industrie Constanţa, desfiinţată abuziv prin Decretul nr. 74/1949. În prezent, CCINA Constanţa funcţionează şi este organizată în baza legii nr. 335 din 3 decembrie 2007 – Legea camerelor de comerţ din România.

CCINA Constanţa este organizată pe patru secţiuni, ce corespund domeniului principal de activitate al membrilor săi:

  • Comerţ – Turism – Servicii
  • Agricultură – Industrie alimentară
  • Industrie – Construcţii
  • Navigaţie – Transporturi

CCINA Constanţa nu apără şi reprezintă exclusiv drepturile membrilor săi, menirea acesteia fiind aceea de a reprezenta, apăra şi susţine interesele comunităţii de afaceri din judeţul Constanţa. Odată cu dobândirea calităţii de firmă membră a CCINA Constanţa, aceasta beneficiază de o serie de facilităţi şi gratuităţi în ceea ce priveşte serviciile prestate de către CCINA Constanţa.

CCINA Constanţa se implică activ în realizarea de acţiuni ce vizează asigurarea, la nivel regional, a unui mediu de afaceri solid, colaborând cu instituţiile şi autorităţile administraţiei publice, judeţene şi locale, precum şi cu structurile regionale, în scopul dezvoltării economico – sociale a zonei, inclusiv prin parteneriate de tip public – privat.

De asemenea, CCINA Constanţa elaborează, iniţiază şi susţine atât propuneri de modificări legislative, cât şi amendamente la acte normative cu impact socio-economic, menite să încurajeze mediul de afaceri şi spiritul antreprenorial, pe care le promovează către instituţiile competente, precum şi către membri ai Parlamentului.

Elaborarea de studii privind evoluţia economică a regiunii, prin mijloace proprii sau în colaborare cu alţi parteneri din sectorul public şi/sau privat, apropierea mediului academic de mediul economic, prin desfăşurarea şi sprijinirea activităţilor de cercetare-dezvoltare, în interesul comunităţii de afaceri, promovarea domeniilor cheie ale economiei regionale (navigaţie, turism, agricultură, comerţ) organizarea de târguri, expoziţii, forumuri de afaceri, acţiuni de parteneriat economic, în ţară şi în străinătate, sprijinul oferit comercianţilor pentru a participa la târguri şi expoziţii în străinătate sunt doar câteva dintre mijloacele concrete prin care CCINA Constanţa vine în sprijinul comunităţii de afaceri.

În vederea concretizării şi dezvoltării planurilor de afaceri ale întreprinzătorilor, CCINA Constanţa oferă o gamă largă de servicii de înalt nivel calitativ, ce răspund necesităţilor pieței.

CCINA Constanţa este partenerul ideal pentru investitorii români, în etapele de iniţiere şi extindere a unei afaceri, dar şi pentru cei străini, care doresc să iniţieze o afacere în România sau să deschidă o reprezentanţă în jud. Constanţa, întrucât pune în serviciul acestora o gamă variată de servicii de asistenţă, în vederea înregistrării în Registrul Comerţului.

Este demn de menţionat faptul că, pe lângă CCINA Constanţa funcţionează Curtea de Arbitraj Comercial şi Maritim. Soluţionarea litigiilor dintre comercianţi, prin arbitrajul comercial organizat de către această Curte, reprezintă o alternativă la instanţa statală, oferind părţilor posibilitatea de a soluţiona litigiile dintre acestea, într-un timp redus, beneficiind, totodată, de calitatea şi confidenţialitatea actului de justiţie.

Sub sloganul „Împreună pentru afacerea ta“, CCINA Constanţa susţine comunitatea de afaceri în toate demersurile întreprinse, oferind informaţii utile şi sprijin în dezvoltarea de noi parteneriate de afaceri şi mijloace eficiente de promovare a produselor şi serviciilor firmelor constănţene!

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Se oprește apa în localitățile Năvodari și Corbu

Mon Jun 20 , 2022
Marți  – 21 iunie 2022, echipele RAJA sistează furnizarea apei potabile în vederea executării lucrărilor de înlocuire a unei părți componente pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 400 mm, de pe strada Constanței din orașul Năvodari. Astfel, în intervalul orar 08.00 – 20.00, vor fi afectați de lipsa apei […]