CCINA, în doliu. „Draga noastră colegă, drum bun spre îngeri!”

ccina constanța

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța anunță cu tristeţe că Nina–Irina GĂITĂNARU a plecat dintre noi, mult prea devreme, spre lumea în care Cerul atinge Veșnicia!

Timp de peste 28 de ani, a fost o colegă deosebită, un om devotat profesiei, cu un simț al datoriei exemplar, ce rămâne model printre cei care au cunoscut-o!

În aceste momente, tulburate de o durere greu de acceptat, colectivul CCINA transmite sincere condoleanţe familiei!

„Draga noastră colegă, drum bun spre îngeri!”, au transmis reprezentanții camerei.

Irina Găitănaru a fost ani de zile coordonatorul Centrului Enterprise Europe Network Constanţa. Enterprise Europe Network este o iniţiativă a Comisiei Europene, fiind cea mai vastă reţea la nivel mondial care sprijină întreprinderile, prin cele peste 600 de centre găzduite în organizaţii ce susţin mediul de afaceri, institute de cercetare, universităţi, centre tehnologice, agenţii de dezvoltare etc.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Guvernul PSD - PNL ia de la oamenii de afaceri și dă la bugetari

mie aug. 17 , 2022
După ce a majorat impozitele pentru oamenii de afaceri chiar și cu 60% și a crescut cheltuielile celor care au firme mici, Guvernul PSD – PNL a anunțat că va mări salariile bugetarilor, subliniind că are bani pentru acest lucru. Purtătorul de cuvânt al Partidului Naţional Liberal, Ionuţ Stroe, a […]

V-ar putea interesa și: