CCINA, în doliu. „Draga noastră colegă, drum bun spre îngeri!”

ccina constanța

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța anunță cu tristeţe că Nina–Irina GĂITĂNARU a plecat dintre noi, mult prea devreme, spre lumea în care Cerul atinge Veșnicia!

Timp de peste 28 de ani, a fost o colegă deosebită, un om devotat profesiei, cu un simț al datoriei exemplar, ce rămâne model printre cei care au cunoscut-o!

În aceste momente, tulburate de o durere greu de acceptat, colectivul CCINA transmite sincere condoleanţe familiei!

„Draga noastră colegă, drum bun spre îngeri!”, au transmis reprezentanții camerei.

Irina Găitănaru a fost ani de zile coordonatorul Centrului Enterprise Europe Network Constanţa. Enterprise Europe Network este o iniţiativă a Comisiei Europene, fiind cea mai vastă reţea la nivel mondial care sprijină întreprinderile, prin cele peste 600 de centre găzduite în organizaţii ce susţin mediul de afaceri, institute de cercetare, universităţi, centre tehnologice, agenţii de dezvoltare etc.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Guvernul PSD - PNL ia de la oamenii de afaceri și dă la bugetari

Wed Aug 17 , 2022
După ce a majorat impozitele pentru oamenii de afaceri chiar și cu 60% și a crescut cheltuielile celor care au firme mici, Guvernul PSD – PNL a anunțat că va mări salariile bugetarilor, subliniind că are bani pentru acest lucru. Purtătorul de cuvânt al Partidului Naţional Liberal, Ionuţ Stroe, a […]