CCINA vă invită la dezbatere: cum sunt afectate firmele de reabilitarea bulevardului Lăpușneanu?

ccina constanța
Sediul CCINA Constanța

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, la solicitarea mai multor firme membre, organizează o întâlnire de afaceri, in data de 01.10.2021 ora 10.00, la sediul acesteia, din bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 185A, sala de conferințe, etaj 1.

În acest sens, sunt invitate să participe toate firmele care desfășoară activități economice si a căror activitate este afectată de lucrările executate pe tronsonul bulevardul Alexandru Lăpușneanu si bulevardul 1 Decembrie 1918, in cadrul Proiectului – Îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanța, între Gara CFR și stațiunea Mamaia.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “CCINA vă invită la dezbatere: cum sunt afectate firmele de reabilitarea bulevardului Lăpușneanu?

  1. De ce nu o analiza pe lucrari facute pe Bd Mamaia unde 500 de metri de trotuare mai scump decat 1 km de autostrada cu 4 benzi … Doar banul este public nu-i asa ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Cifrele pandemiei - 27 septembrie 2021

Mon Sep 27 , 2021
Guvernul României a anunțat că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 5.655 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 126 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima […]