Ce a făcut cu banii românul care a câștigat 11 milioane de euro la loto

Sursă foto: Gandul.info, protv.ro, colaj: ct100.ro

Un pompier este unul dintre cei mai norocoși români. Iulian Constandachi, un gălățean care lucra ca pompier este unul dintre puțini care a câștigat marele premiu la Loto 6 din 49. Se întâmpla în 2009.

Cele șase numere pe care le-a ghicit la loterie i-au adus un câștig de 11 milioane de euro. Bani care, explică el, i-au ajuns pentru o serie de investiții care, acum, îi aduc un venit decent.

„Credeți că merg în insule scumpe exotice? Nu. Este frumos și în România. Dacă nu ești cumpătat în viață, ești fiul ploii. Cum îți așterni, așa dormi. Ăștia care tot apar vor să se dea mari. Când dau de bani, e lumea lor. (…) Mi-am ajutat familia, nepoții, pe toți i-am ajutat. Când ești prea avar și vrei să ai din ce în ce mai mult, o dată ți se rupe creanga de sub picioare”, spune Iulian Constandachi, conform Gândul.

Conform sursei citate, Iulian Constandachi a investit în mai multe afaceri după ce a renunțat la meseria de pompier. Astfel, el s-a apucat de turism, iar pentru asta a deschis două pensiuni în stațiunea 2 Mai de la malul mării.

Apoi, milionarul de la Loto 6 din 49 a mai construit cinci căsuțe de tip duplex. De asemenea, și-a cumpărat o vilă și, desigur, și trei mașini. Iar investițiile făcute, explică el, îl ajută acum să aibă un trai decent. În plus, precizează el, nu este genul de om care să cheltuiască prea mult.

Iulian Constandachi a explicat că este foarte cumpătat când vine vorba de cheltuieli. Asta în ciuda faptului că, în principiu, suma de bani pe care a câștigat-o i-ar ajunge să își permită orice extravaganță. Dar, zice el, preferă să fie atent când vine vorba de bani.

Și, chiar dacă acum preferă să își facă mai toate concediile în România, Iulian Constandachi a avut parte, totuși, de câteva vacanțe prin străinătate. Așa cum a recunoscut chiar el, s-a bucurat la maximum de câteva călătorii făcute fie la Paris, fie în Chicago, în SUA.

Culmea, el nu a fost ocolit de ghinioane, așa cum li s-a întâmplat mai tuturor celor care au devenit milionari la Loto. Acum patru ani, el a fost jefuit chiar de un vecin pe care îl ajuta din când în când și îi dădea de lucru.

Știind că Iulian Constandachi este plecat, vecinul cu pricina i-a spart casa și i-a furat 5.000 de lei. Prins de poliție, acesta a fost condamnat la închisoare cu suspendare și la muncă în folosul comunității pentru 90 de zile.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Statul se împrumută din nou de la populație. Ce dobânzi oferă

mar feb. 20 , 2024
Ministerul Finanţelor va lansa, pe 21 februarie, prima ediţie a programului de titluri de stat Fidelis din 2024. Se pot cumpăra titluri în lei şi euro cu scadenţe cuprinse între 1 şi 5 ani. Pentru titlurile de stat cu scadenţa la un an, dobânda este de 6%, iar pentru cele […]
bani lei

V-ar putea interesa și: