Ce a făcut Tudorel Chesoi pentru Constanța

Tudorel Chesoi

Politicienii sunt întrebați – pe bună dreptate – ce au făcut pentru oameni. Mulți nu au niciun răspuns.

Tudorel Chesoi, ex-consilier municipal și candidat la funcția de primar al municipiului Constanța, din partea Alianței Național Țărăniste, face parte din categoria celor care au ce spune.

Urmăriți în acest clip câteva din realizările sale, în calitate de consilier locale, în perioada 2012 – 2016. Sunt lucruri concrete, pe care le simțim și le vedem și azi.

https://www.facebook.com/CT100.RO/videos/316293569815295

Tudorel Chesoi este pe poziția 10 pe listele pentru primar. Alianța Național Țărănistă este pe locul 12 pe listele pentru Consiliul Municipal Constanța.

Cod Mandatar Financiar: 21200539


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Angajații din șantierele navale se pot pensiona la 50 de ani

mie sept. 2 , 2020
Angajații din șantierele navale se pot pensiona la 50 de ani, în anumite condiții, după ce noi locuri de muncă sunt recunoscute ca fiind joburi în condiţii speciale, prin intrarea în vigoare a Legii nr.188/2020, pentru modificarea şi completarea legii privind sistemul unitar de pensii publice, potrivit unui comunicat al […]
DMHI Mangalia - santier - muncitori (31)

V-ar putea interesa și: