Ce a pățit o familie de români care a plătit 2.500 de euro pentru o vacanță în Antalya. „A fost o bătaie de joc!”

Sursă foto: Tripadvisor

O turistă din România s-a declarat extrem de dezamăgită de vacanța la cinci stele într-un resort din Antalya, Tucia. Aceasta spune că a plătit o vacanță de 2.500 de euro, dar că a primit servicii modeste. 

Femeia spune că ea și familia ei s-au confruntat și cu probleme de sănătate, după numai trei zile de ședere în hotel.

Bună seara! Doresc să împărtășesc prima experiență în Antalya, la Hotel Q Premium Resort Alanya. O dezamăgire totală. Hotelul arată bine, dar curățenia și serviciile lasă de dorit. Personalul de la recepție foarte ”grețos”, camera cu miros de mucegai (a trebuit să dăm bacșiș să ne-o schimbe), mobilier la baie ruginit, baie murdară, prosoape care păreau folosite, șezlonguri rupte și murdare, plajă cu pietre (fără încălțări speciale nu puteai sta), intrarea în mare foarte bruscă, sucuri de proastă calitate, lipsă gheață….etc.

Căldură mare în restaurant și în hotel. După trei zile, surpriza maximă, stare de rău cu stări de vomă și diaree și iritații pe piele. Mâncarea de proastă calitate și nediversificată. Se reciclează toată mâncarea de la o masă la alta. Nu mai spun de drumul de la aeroport la hotel care a durat 3 ore. Este primul hotel la care wi-fi se plătește (15 euro pentru un dispozitiv). Pentru a doua cartelă la cameră se plătește 10 euro. O dezamăgire maximă pentru un hotel de 5 stele cu servicii ultra all-inclusive. Recenziile erau bune, dar neadevărate. Specific că nu suntem pretențioși, dar aici a fost o bătaie de joc. Care ar fi suma potrivită pentru un hotel bun cu servicii de calitate? Ne-a ajuns acest sejur 2450 de euro – cazare + avion (doi adulți și doi copii)”, este mesajul scris de turista româncă într-un grup public de pe Facebook.

V-ar putea interesa și:

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Ce blestem! Trei surori au murit într-un accident rutier, la fel ca tatăl lor. Se întorceau de la mănăstire

Thu Aug 18 , 2022
O nouă tragedie a avut loc, azi noapte, pe „drumul morţii”, la ieşirea din Buzău. Trei surori au murit pe loc, după ce maşina în care se aflau a intrat pe contrasens şi a fost izbită violent de alt autoturism. Și tatăl lor a murit tot într-un accident de mașină. […]