Ce a pățit șoferul unui Ferrari care a parcat neregulamentar în Constanța

COMPLETARE. Câteva ore mai târziu, a parcat neregulamentar pe strada Mircea cel Bătrân. Scenariul s-a repetat. Detalii AICI.

Posesorul unui bolid Ferrari a parcat azi neregulamentar în municipiul Constanța. S-a întâmplat chiar în centrul orașului, unde parcarea costă 4 lei pe oră (primele 30 de minute sunt gratuite).

Chiar dacă mașina valorează câteva sute de mii de euro, Poliția Locală s-a sesizat și autospeciala Confort Urban de ridicat autoturisme a ajuns la fața locului, pentru a o transporta pe strada Caraiman.

Imaginea de mai sus a fost surprinsă de un utilizator al grupului de Facebook „Parchez ca un bou”.

Se observă cum pe roțile bolidului au fost montate dispozitivele pentru ridicare.

Imediat ce a văzut că gluma se îngroașă, posesorul mașinii a ajuns la fața locului.

„Șoferul a fost sancționat doar pentru parcare neregulamentară deoarece s-a prezentat la mașină. Regula este următoarea: dacă roțile au atins platforma, plătește pentru ridicare; dacă platforma a plecat spre depozit, plăteste și transportul.”, au precizat reprezentanții Biroului de Presă al Primăriei Constanța, la solicitarea Constanța 100%.

Reamintim că autovehicule ridicate pot fi recuperate din parcul auto situat pe strada Caraiman, nr 1, doar după ce proprietarii au achitat taxele prevăzute prin HCLM 399/2018: tarif ridicare mașini – 450 de lei, tarif transport mașini – 120 de lei, tarif depozitare mașini/zi – 60 de lei. Programul de restituire este non-stop.

Vă recomandăm și:

Un șofer și-a scos numerele ca să nu mai plătească parcarea în Mamaia. Acum va scoate din buzunar mult mai mulți bani

Dovada că turiștii care vin în Mamaia nu vor să plătească parcare nici dacă este foarte ieftin


energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.