Ce amendă a primit un șofer care circula cu 235 de km/oră pe Autostrada A2

Miercuri, 3 august, în jurul orei 15.50, polițiști din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe A2, sensul de mers București – Constanța, au depistat, la km 139, un bărbat, de 28 de ani, care conducea un autoturism, fiind înregistrat cu aparatul radar având o viteză de 235 km/h.

„Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, totodată fiindu-i reținut, în vederea suspendării, permisul de conducere pentru 120 de zile.”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Ziarul Adevărul scrie că, potrivit martorilor, în autoturismul marca Mercedes Benz se afla, pe scaunul din dreapta, chiar Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie. 

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Premierul Ciucă se așteaptă ca România să intre în spațiul Schengen până la sfârșitul acestui an

Wed Aug 3 , 2022
Premierul României, Nicolae Ciucă, a declarat că se aşteaptă ca România intre în spaţiul Schengen până la sfârşitul anului, relatează Bloomberg. Premierul a mai spus că se aşteaptă ca România – după mai bine de un deceniu de aşteptare – să intre în spaţiul Schengen înainte de sfârşitul anului, un […]