Ce avere are Gheorghe Donțu, pucistul din PSD

Gheorghe Donțu a fost politician cu funcții înalte, inclusiv de viceprimar al municipiului Constanța. Acesta și-a investit banii agonisiți o viață într-un teren, în acțiuni la bursă, dar și în titluri de stat.

Cea mai recentă declarație de avere este din mai 2022, în calitatea pe care o avea de consilier județean. A pierdut-o după ce PSD l-a exclus din partid. După excludere, Donțu a încercat că coalizeze o parte din foștii colegi din PSD pentru a-I detrona pe actualii lideri. În partid urmează să aibă alegeri anul acesta. Data nu a fost stabilită încă, ne-a spus vice-președintele Sorin Grindeanu, dar va fi pe la începutul lunii septembrie.

Gheorghe Donțu are un apartament cumpărat în 1979, împreună cu soția, și un teren intravilan în Constanța, de 9.000 de metri pătați, cumpărat tot cu soția în 2008. Mai are un depozit bancar de 30.000 de lei deschis în 2001. Atât.

Veniturile sale au fost pensia de 36.000 de lei, dar și 800 de lei, de la Casa de Asigurări de Sănătate Constanța, și de 28.470 de lei, de la Consiliul Județean Constanța – ATOP.

Gheorghe Donțu mai deține acțiuni. Are acțiuni în valoare de 264.000 de lei la Banca Transilvania și de 63.000 la Bursa de Valori București, dar și titluri de stat, în valoare de 155.600 de lei și 15.000 de euro.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Marile capitale europene cer introducerea rapidă a standardului Euro 7 pentru vehicule şi limitarea poluării din trafic. La noi subiectul este aproape tabu

Sun Aug 7 , 2022
Una dintre cele mai dese imagini de pe șoselele României este mașina care scoată o dâră groasă de fum. E plin de autoturisme vechi. De fapt, parcul auto din țara noastră este printre cele mai vechi din Europa. Obișnuim să cumpărăm în număr foarte mare mașini din Germania, conduse de […]