Ce avere impresionantă are Felicia Ovanesian, city managerul municipiului Constanța. 13 terenuri, peste jumătate de milion de euro în bănci, ceasuri de 300.000 de lei DOCUMENT

Ce atribuții și ce salariu are city managerul municipiului Constanța, Felicia Nadina Ovanesian DOCUMENT

Felicia Ovanesian, city managerul municipiului Constanța, are o avere impresionantă, la care un om obișnuit nu poate decât să viseze. A renunțat la veniturile mari de până acum pentru un salariu de bugetar.

În declarația de avere depusă la Primăria Constanța, Felicia Ovanesian notează că deține nu mai puțin de 13 terenuri, în județul Constanța, dar și în București.

Are și două imobile: o vilă în Constanța, un apartament în București. Cea din Constanța are o suprafață imensă: 1.172 metri pătrați. Ce-i drept, deține numai 4/5 din ea. Este construită în 1997. Mai are un apartament în București, cumpărat în 2008, de 169 mp plus garaj.

Felicia Ovanesian are 23 de conturi bancare. Unele de câțiva bănuți, altele de peste 100.000 de euro. În total, peste 574.000 de euro, 134.500 de euro și 141.000 de lei.

De asemenea, deține ceasuri în valoare de peste 300.000 de lei.

Notează și părți sociale și împrumuturi la două SRL-uri, Lara Agricultură SRL și Concept Gastronomika SRL. Pe ultima a împrumutat-o cu 221.970 de lei. Firma e acum în faliment. De asemenea, mai notează că a acordat 200.000 de lei Cristinei Liliana Toxin, cel mai probabil fosta sa parteneră în cabinetul de avocatură, fostă șefă a judecătoriei Constanța.

Veniturile sale provin din Ovanesian și Toxin Societate Civilă de Avocați, care are sediul în locuința sa. De acolo a obținut 731.072 de lei anul trecut. A mai câștigat 2.600 de lei dintr-un fond de investiții.

Este interesant că, în declarație de avere din 2016, aceasta nota că locuința sa are numai 870 de metri pătrați. Probabil că a simțit nevoie de mai mult spațiu și a ajuns la 1.172 mp. Atunci avea și mai puțin terenuri, și mai puține ceasuri (în valoare de „numai” 30.000 de euro), dar și venituri mai mari, de circa 1,5 milioane lei pe an. Avea și un Mercedes ML din 2000. În declarația din 2021 nu mai apare nicio mașină, deși este văzută la volanul unei limuzine. Cel mai probabil, aceasta nu este înmatriculată pe persoană fizică. La fel de interesant este că avea numai circa 70.000 de euro în conturi. În cinci ani, a reușit să mai pună deoparte circa jumătate de milion de euro. Asta în condițiile în care și-a mărit și proprietățile imobiliare cu 4 terenuri (avea numai 9 în 2016).

Felicia Ovanesian este avocat suspendat. A fost numită în funcția de city manager direct de primarul Vergil Chițac, cam pe șest, pe 31 decembrie 2020.

Ovanesian a renunțat la veniturile frumoase din avocatură pentru un salariu de bază, ca city manager, de 16.400 de lei pe lună.

Articole similare:

Declarații de avere. Mihaela Andrei, consilier local PNL, a vândut bunuri de aproape un sfert de milion de euro

Declarații de avere. Florin Cocargeanu, viceprimar al Constanței, are un Opel Astra și un credit

Declarații de avere. Viceprimarul Ionuț Rusu, casă de 639 mp, bijuterii și ceasuri de 50.000 de euro

Declarații de avere. Primarul Vergil Chițac, o casă în Eforie Nord și un Hyundai i30

Soțul liderei de grup a consilierilor USR Constanța, Mirela Garip, l-a împrumutat cu 27.000 de lei pe președintele USR înainte de alegerile locale

Ce atribuții și ce salariu are city managerul municipiului Constanța, Felicia Nadina Ovanesian DOCUMENT

Felicia Ovanesian și-a început, deja, campania electorală pentru 2024?

Ovanesian contra Ovanesian

Chițac, Cocargeanu, Rusu, Ovanesian et. co., competiție de PR pe persoană fizică. Primăria Constanța, un mijloc, nu un scop

Garajele care l-au învins pe Făgădău. Va pierde bătălia și echipa Chițac – Ovanesian?


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Ce avere impresionantă are Felicia Ovanesian, city managerul municipiului Constanța. 13 terenuri, peste jumătate de milion de euro în bănci, ceasuri de 300.000 de lei DOCUMENT

  1. daca le-a declarat inseamna ca pot fi justificate deci care este problema ? pina la proba contrara este o persoana onesta si instarita care nu a intrat in primarie sa faca avere Ati fi preferat pe cineva care sa vina pe bicicleta si pleace in lamborghini ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai puțin de 200 de teste pentru depistarea coronavirusului realizate în ultimele 24 de ore, în tot județul Constanța

Dum feb. 14 , 2021
În județul Constanța au fost realizate, în ultimele 24 de ore, numai 197 de teste RT-PCR (atât în unitățile medicale publice și cele private), a anunțat DSP Constanța. Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, 54 dintre ele au fost pozitive (mai multe informații, AICI). În Timiș, singurul județ pe roșu din […]
coronavirus constanța

V-ar putea interesa și: