Ce blestem! Trei surori au murit într-un accident rutier, la fel ca tatăl lor. Se întorceau de la mănăstire

O nouă tragedie a avut loc, azi noapte, pe „drumul morţii”, la ieşirea din Buzău. Trei surori au murit pe loc, după ce maşina în care se aflau a intrat pe contrasens şi a fost izbită violent de alt autoturism. Și tatăl lor a murit tot într-un accident de mașină.

Femeile se reuniseră pentru a petrece concediul împreună şi în ziua fatidică fuseseră în vizită la mănăstiri. Alte trei persoane au fost rănite în accident.

Nenorocirea a avut loc într-o fracţiune de secundă, la miezul nopţii, pe Drumul European 85, la ieşirea din oraşul Buzău spre Ploieşti. 

Gheorghe Colăcel, Poliția Rutieră Buzău: Un conducător auto, care circula din direcţia Buzău către Bucureşti, a intrat în coliziune cu două autovehicule care circulau din sens opus.

Șoferul care a provocat accidentul, un bucureştean de 62 de ani, a intrat inexplicabil, pe contrasens şi a fost izbit violent de un SUV, condus de un buzoian de 49 de ani. Impactul nu a putut fi evitat. Apoi, SUV-ul a fost lovit, din spate, de un camion.

Maşina condusă de bucureştean ar fi intrat de mai multe ori pe contrasens, spun martorii. În autoturism, alături de şofer, se aflau soţia acestuia, de 55 de ani, şi cele două surori ale sale. Una avea 58 de ani și cealaltă, 53. Cele trei surori au murit pe loc. Şoferul a supravieţuit, dar a ajuns în stare foarte gravă la spital.

Dr. Adrian Zoican, şef UPU Buzău:În urma investigaţiilor a fost internat în secţia de Terapie Intesivă cu traumatism toracic forte, cu pneumotorax şi fracturi costale şi cu un traumatism cranian.

Daniela, Magdalena şi Speranţa locuiau în colţuri diferite ale ţării şi îşi petreceau în aceste zile concediul împreună, în Limpeziş, la locuinţa uneia dintre ele. Magdalena, soţia şoferului, se stabilise în Bucureşti, iar Speranţa în Gorj. Ieri au vizitat mai multe mănăstiri din zonă, iar aseară au fost în vizită, în localitatea Mărăcineni, la una dintre nepoate. Soţul Magdalenei le aducea înapoi la Limpeziş. O distanţă de 30 de kilometri. O jumătate de oră cu maşina. N-au mai ajuns.

Romică Moise, primar Movila Banului: Nici nu îmi vine să cred că trei surori se poate să piară într-un accident. E un eveniment foarte trist pentru comuna mea ca trei surori să piară într-un accident. / Chiar azi dimineaţă veneau oamenii/ sunt îngroziţi.

Femeile mai aveau o soră, care a rămas acasă în ziua accidentului.

Vecină: Ieri au venit la noi şi am vorbit la poartă. Foarte greu, foarte greu, nu îmi revin. încă tremur

– Ce spun oamenii din sat?

– Toţi sunt înărmuriţi. Şi tatăl lor la fel a murit. În accident de maşină.

Vecină: E foarte şocant. Ce am auzit.emoţionant, şocant, e greu de explicat în cuvinte, o durere de nedescris.

În SUV-ul, care a izbit de maşina se afla o familie cu doi copii, din Râmnicu Sărat. Se întorceau din vacanţă, din Grecia, şi mai aveau doar câţiva kilometri până acasă. Mama şi unul dintre copii au fost răniţi uşor.

Sursa: ObservatorNews.ro
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Superbul Cazino din Constanța își arată din nou frumusețea

Fri Aug 19 , 2022
Constanța se pregătește să-și revadă frumosul Cazino. Și Cazinoul va revedea Constanța, după ce doi ani a stat cu schele pe el. Astăzi, 19 august, a început demontarea schelei. Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și AdministrațieiCseke Attila a ajuns la Cazino de dimineață. Ing, Petre Badea, director general Aedificia Carpaţi, antreprenorul […]
cazino constanta

V-ar putea interesa și: