Ce buget vor avea Spitalul Municipal Medgidia și SC Apollo Ecoterm

dezbatere publica

La Medgidia s-a organizat, ieri, dezbaterea publică cu următoarele teme pe ordinea de zi: Aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal Medgidia, pentru anul 2016, Aprobarea modificării organigramei și a statului de funcții ale Spitalului Municipal Medgidia, Aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al SC APOLLO ECOTERM SRL Medgidia, pentru anul 2016. Temele au fost prezentate de primarul municipiului, Marian Iordache, care a precizat că proiectele se află spre consultare pe site-ul primăriei – www.emedgidia.ro, și se așteaptă sugestii sau observații timp de zece zile.

Pentru anul 2016, spitalul va avea un venit total de 27.868.679 lei din care 24.728.921 reprezintă venituri din contractele încheiate cu casele de asigurări sociale de sănătate și 756.558 sunt venituri din contractele încheiate cu direcțiile de sănătate publică din sumele alocate de la bugetul de stat.

Cheltuielile de personal sunt în sumă de 17.498.025 lei, iar cheltuielile materiale însumează 10.326.434 lei. Nu în ultimul rând, prin prevederile bugetare anuale, se alocă 44.220 lei pentru bursele medicilor rezidenți.

Pentru anul 2016, statul de funcții și organigrama spitalului se modifică prin înființarea a trei posturi de medici rezidenți anul I, în specialitățile neonatologie, pediatrie și anestezie – terapie – intensivă, medici repartizați pe post în unitate. Pentru anul în curs, a fost publicat anunțul privind concursul de angajare a 10 de medici, precum și înscrierea la examene a trei medici rezidenți aflați în ultimul an de pregătire. Pentru Spitalul municipal s-a aprobat un număr de 463 de posturi.

Societatea Apollo Ecoterm S.R.L. și-a propus să realizeze în anul 2016 venituri în valoare totală de 6.535.000 lei, din care veniturile din furnizarea de energie termică reprezintă suma de 2.235.000 lei, veniturile din activitatea de întreținere spații verzi – 2.462.000 lei, iar veniturile din activitatea de întreținere drumuri și infrastructură reprezintă 1.524.000 lei. Pe lângă acestea, mai sunt prognozate venituri din producție – 180.000 lei și alte venituri din exploatare în valoare de 112.000 lei. Pentru realizarea veniturilor descrise mai sus vor fi efectuate cheltuieli în valoare totală de 5.917.400 lei, însumând cheltuieli cu bunuri și servicii, cheltuieli cu impozite, taxe și vărsăminte, cheltuieli de personal precum și alte cheltuieli de exploatare.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ziua pe scurt. 29 ianuarie

vin ian. 29 , 2016
Municipiul Constanța are buget. Bun, rău, are. Aș fi preferat mai multe investiții și mai puțină protecție socială, dar eu nu sunt politician. Consilierii PNL au chiulit în masă de la dezbaterea acestuia și de la vot. Știți că vin alegerile, nu? Crimă oribilă petrecută în Constanța. E un șir […]

V-ar putea interesa și: