Ce căutau patru libieni pe drumul dintre Viroaga și Olteni

libieni transfugi
Libanezii au fost reținuți de polițiști

Patru libieni au fost depistați astăzi, de polițiști, între localitățile Viroaga (comuna Cerchezu) și Olteni (comuna Independența), din județul Constanța.

„Astăzi, 3 octombrie, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar – Postul de Poliție Cerchezu, aflându-se în timpul unor verificări cu privire la trecerea frauduloasă a frontierei dintre Bulgaria și România de către un grup de persoane, au depistat și condus la sediul poliției patru bărbați.”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

În urma investigațiilor, polițiștii constănțeni au stabilit că cele patru persoane, cu vârste cuprinse între 26 și 28 de ani, sunt cetățeni libieni. În urma controlului corporal, precum și al bagajelor deținute de către persoanele în cauză, polițiști au găsit 4 telefoane mobile, articole vestimentare și alimente.

Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Negru Vodă. Cei patru bărbați au fost predați polițiștilor de frontieră, în vederea continuării cercetărilor.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Ce căutau patru libieni pe drumul dintre Viroaga și Olteni

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Programul de distribuire a pubelelor galbene în perioada 5 - 9 octombrie 2020

sâm oct. 3 , 2020
Polaris M Holding Constanta continua distribuirea pubelelor galbene pentru colectarea selectiva a deseurilor catre constantenii care locuiesc la case. Programul de distribuire a pubelelor galbene in perioada 05.10 – 09.10.2020 este următorul: LUNI – 05.10 – strada Albinelor, strada Belsugului, strada Nicolae Negru, Intrarea Rasuri, strada Rasuri, strada Ion Nenitescu, […]
pubele polaris

V-ar putea interesa și: