Ce căutau patru libieni pe drumul dintre Viroaga și Olteni

libieni transfugi
Libanezii au fost reținuți de polițiști

Patru libieni au fost depistați astăzi, de polițiști, între localitățile Viroaga (comuna Cerchezu) și Olteni (comuna Independența), din județul Constanța.

„Astăzi, 3 octombrie, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar – Postul de Poliție Cerchezu, aflându-se în timpul unor verificări cu privire la trecerea frauduloasă a frontierei dintre Bulgaria și România de către un grup de persoane, au depistat și condus la sediul poliției patru bărbați.”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

În urma investigațiilor, polițiștii constănțeni au stabilit că cele patru persoane, cu vârste cuprinse între 26 și 28 de ani, sunt cetățeni libieni. În urma controlului corporal, precum și al bagajelor deținute de către persoanele în cauză, polițiști au găsit 4 telefoane mobile, articole vestimentare și alimente.

Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Negru Vodă. Cei patru bărbați au fost predați polițiștilor de frontieră, în vederea continuării cercetărilor.

Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.