Ce companii s-au implicat în instalarea și amenajarea spitalului militar de campanie din Constanța

Primăria Municipiului Constanța mulțumește tuturor companiilor care au răspuns prompt apelului municipalității și s-au implicat în instalarea spitalului militar ROL- 2 în zona stadionului Portul.

 • RAJA – Echipele RAJA au muncit într-un ritm susținut pentru a realiza branșarea la rețeaua de apă și canalizare.
 • CONFORT URBAN – Muncitorii au pregătit terenul unde se vor amplasa corturile, l-au compactat, au adus piatra pentru cele doua intrări, au întins-o și au compactat-o. Urmează să dea cu var tribuna. De asemenea, au pus la dispoziție toate utilajele necesare.
 • RADET a făcut conexiunea dintre centrala termică a stadionului și ansamblul de corturi/incinte pentru asigurarea apei calde de consum necesară la chiuvete și dușuri. Lucrarea este in desfășurare întrucât nu s-au amplasat in totalitate corturile. In funcție de calendarul dat de autoritățile militare, echipele regiei intervin în continuare pentru conectarea incintelor la apa caldă de consum.
 • ENEL și LUXTEN – Companiile de electricitatea asigură branșarea la rețeaua electrică, precum și mentenanța instalației. De asemenea, LUXTEN a montat 6 console și 6 corpuri led pe stâlpii situați pe bulevardul 1 Mai în dreptul stadionului.
 • NEVERSEA și UNTOLD împreună cu Primăria Constanța au asigurat suprafața sintetică ce va fi amplasată pe stadion: Porta Floor – 4 tiruri * 40 de paleți și 8 suluri de Geotextil. De asemenea, au pus la dispoziția autorităților 6 generatoare cu proiectoare, precum și un Manitou pentru descărcare.
 • RCS&RDS – Reprezentanții companiei au asigurat branșarea la serviciile de televiziune și internet.

Alături de aceste companii, angajații Direcției Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Constanța au efectuat 20 de tăieri de arbori (interior / exterior), au amplasat 50 de pubele de 240 de litri pentru colectarea gunoiului, 4 toalete ecologice, 3 lavoare și 6 cabine de pază. De asemenea, s-a efectuat salubrizarea exterioară și s-au dezinfectat containerele din incinta stadionului. Autoritatea publică locală a asigurat 200 de viziere pentru tot personalul care lucrează pe stadion.

Sprijinul companiilor nu se oprește aici. Toate intervențiile ulterioare vor fi realizate tot cu ajutorul acestor echipe.

Primăria Municipiului Constanța mulțumește în mod special firmelor private care au reacționat imediat și au oferit sprijin și asistență la montarea spitalului. Au furnizat, de pildă, 28 de bucăți parapet tip New Jersey pentru stabilizarea corturilor, funcționând ca niște contragreutăți.”, spun reprezentanții primăriei.

Și tot cu ajutorul operatorilor privați, Primăria Constanța a putut răspunde solicitării Comandamentului Flotei și le va pune la dispoziție necesarul solicitat:

 • 32 de frigidere
 • 32 de televizoare
 • 128 de măsuțe
 • 35 spălătoare
 • 35 toalete ecologice

Articole recente

sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.