Ce făcea prefectul Constanței când a fost demis

20160302_142405

Prefectul Constanței, Ion Constantin, a fost eliberat din funcție astăzi, prin Hotărâre de Guvern.

În momentul când se lua această decizie, prefectul se afla la conferința cu tema ”Problemele Europei”, susținută de Emil Hurezeanu, ambasadorul României în Germania, la o universitate particulară din Constanța.

Prefectul a stat la prezidiu și nu părea să știe că exact în acele momente rămânea fără slujbă. La aceeași masă se aflau și Decebal Făgădău și Cristi Darie. Interesant este că atunci când a ajuns la eveniment Ion Constantin era prefect (calitate în care a fost invitat), când a plecat era deja eliberat din funcție.

În locul său a fost numit, surprinzător, Adrian Nicolescu, fost subprefect și vechi adversar al lui Claudiu Palaz, cu care a purtat câteva bătălii pentru funcția de secretar general al Prefecturii.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Sică de la Melody despre Pripiși de la Primărie: ”Umblă numai beat”

Wed Mar 2 , 2016
Mita Anastase, cunoscut drept ”Sică”, proprietarul clubului Melody, din stațiunea Mamaia, a declarat public faptul că este foarte nemulțumit de activitatea lui Ionuț Pripiși, directorul executiv adjunct al Poliției Locale Constanța. Declarațiile au fost făcute în urmă cu câteva zile și i-au fost adresate chiar primarului Decebal Făgădău, care îi […]