Ce facem cu deșeurile voluminoase?

Deșeurile voluminoase sunt deșeuri de dimensiuni mari de care nu mai avem nevoie. Aceste deșeuri nu pot fi colectate în containerele pentru deșeuri municipale și nu pot fi preluate cu sistemele obișnuite de colectare. Spre deosebire de deșeurile municipale care sunt colectate cu autogunoiere compactoare, deșeurile voluminoase sunt colectate cu autospeciale.

Polaris M Holding Constanța colectează 𝗚𝗥𝗔𝗧𝗨𝗜𝗧: obiecte de mobilier, ferestre, canapele, saltele, plăpumi, covoare, obiecte sanitare de mari dimensiuni mari (căzi, vase de toaletă, cabine de duș) etc.

𝗖𝘂𝗺 𝘁𝗲 𝗱𝗲𝗯𝗮𝗿𝗮𝘀𝗲𝘇𝗶 𝗱𝗲 𝗱𝗲ș𝗲𝘂𝗿𝗶𝗹𝗲 𝘃𝗼𝗹𝘂𝗺𝗶𝗻𝗼𝗮𝘀𝗲?

Pentru preluarea gratuită a deșeurilor voluminoase, este necesară programarea anticipată a colectării la numărul de telefon 0241 548 600 / 549 030- dispecerat salubrizare.

Un echipaj Polaris va sosi la adresa dvs și va prelua deșeurile în ziua stabilită de comun acord.

Abandonarea și depozitarea deșeurilor de orice tip pe spațiul public (inclusiv lângă platformele pentru deșeuri municipale) constituie contravenție.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Confort Urban montează pavele pe Șoseaua din Vii

lun ian. 17 , 2022
Săptămâna a început în forță pentru echipele Confort Urban. Chiar dacă lucrările de asfaltare au fost sistate din cauza temperaturilor scăzute, se execută lucrări edilitare în mai multe cartiere ale orașului. Astfel, pe Șoseaua din Vii din zona Viile noi a început reabilitarea trotuarelor: se montează borduri noi și pavele […]

V-ar putea interesa și: