Ce i-au spus constănțenii lui Tudorel Chesoi candidat independent la Consiliul Local Constanța

chesoi 3

Tudorel Chesoi, consilier local în exercițiu și candidat pentru un nou mandat, ca independent, a stat ieri de vorbă cu constănțenii, în mai multe zone ale orașului.

”Mi-au spus care sunt așteptările lor, și din păcate foarte mulți oameni au probleme. Le-am explicat ce am făcut în calitate de consilier local, în acest mandat, și le-am propus să mă susțină pentru ca împreună să ducem la îndeplinire proiectele pe care le-am inițiat și pe care le voi iniția. Foarte mulți mi-au spus că facturile la întreținere sunt prea mari și vor soluții pentru scăderea acestora. Proiectul meu privind alimentarea cu gaz a centralelor termice este un pas care va conduce la o gigacalorie de circa trei ori mai ieftină”, a spus Tudorel Chesoi.

Acesta le-a spus oamenilor că, pe lângă proiectele depuse până acum și pe care le va urmări ca să fie duse la bun sfârșit în mandatul următor, va iniția și altele noi. Printre acestea se numără reabilitarea oborului de duminică, unde este necesară asfaltarea zonei, construirea de toalete publice civilizate pe domeniul public, dar și crearea unui parc pe cele 42 de hectare de teren care aparțin Oil Terminal și care nu sunt folosite.

”Le mulțumesc pe această cale celor cu care am vorbit și care mă susțin, dar și celor care nu cunosc proiectele mele încă și pe care sper să îi conving. În zilele următoare voi merge din nou în stradă să stau de vorbă cu cât mai mulți dintre dumneavoastră”, a spus Tudorel Chesoi.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Concurs de matematică în Peștera

Sat May 21 , 2016
Inspectoratul Școlar Județean Constanța organizează sâmbătă, 21 mai a.c., la Școala Gimnazială Nr. 1 Peștera, cea de-a XIV-a ediție a Concursului județean de matematică „Rural Math”. La această competiție vor participa 244 de elevi din ciclul gimnazial, riguros selectaţi în urma concursului organizat la nivelul fiecărui sector metodic, din cele […]