Ce înseamnă o amendă de parcare pentru un șofer de Ferrari? Nimic. De aceea recidivează

Acum câteva ore, scriam că șoferul unui Ferrari a parcat neregulamentar în centrul municipiului Constanța. Putea parca în zonă, cu 4 lei pe oră (primele 30 de minute gratuit). Când a văzut că lângă mașină a ajuns autospeciala de ridicat autovehicule și a montat pe roți dispozitivele pentru ridicare, șoferul s-a prezentat la mașină. A scăpat numai cu amendă.

O amendă modică față de valoarea mașinii.

La numai câteva ore, șoferul a recidivat!

A parcat neregulamentar pe bulevardul Mircea cel Bătrân.

Scenariul s-a repetat. A ajuns autospeciala de ridicat mașini, șoferul s-a prezentat la mașină și a fost amendat. Din nou!

A primit 580 de lei amendă (poate plăti jumătate în 5 zile), adică 4 puncte de amendă și 3 de penalizare la permis.

Dacă banii nu sunt o problemă, în ritmul acesta va rămâne repede fără permis.

„Regula este următoarea: dacă roțile au atins platforma, plătește pentru ridicare; dacă platforma a plecat spre depozit, plătește și transportul.”, au precizat reprezentanții Biroului de Presă al Primăriei Constanța, la solicitarea Constanța 100%.

Reamintim că autovehicule ridicate pot fi recuperate din parcul auto situat pe strada Caraiman, nr 1, doar după ce proprietarii au achitat taxele prevăzute prin HCLM 399/2018: tarif ridicare mașini – 450 de lei, tarif transport mașini – 120 de lei, tarif depozitare mașini/zi – 60 de lei. Programul de restituire este non-stop.


energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.