Ce își dorește o fată de 15 ani care are cancer

Știți ce-și dorește o fată de numai 15 ani care are cancer? Nu telefoane mobile, nu rochii de bal, nu nopți în club sau excursii în străinătate, ci ceva mult mai simplu de realizat și infinit mai trist.

Își dorește ca asistenta să vină la ea acasă pentru analize, să nu fie nevoită să iasă în frig. Să poată vomita în voie, dacă-i vine să vomite.

Citiți mai jos, vă rog, ce spune Alina Pătrăhău, care a fondat Asociația „Dăruiește Aripi” și care, de mulți ani, întinde o mână de ajutor copiilor care au cancer.

„Ieri am fost împreună cu Andrei Stupu și am asistat o vizită medicală la domiciliul unui copil cu cancer din Dobrogea, proiect pe care îl derulam deja de un an cu #daruiestearipi și personalul medical specializat de la Centrul Focus. Și vrem sa îl continuăm.
Am fost la Cristina, la Ovidiu.
Cristina are 15 ani și o mie se visuri, ca orice adolescent.
Trece printr-o perioadă grea acum și speră cu tot sufletul ei sa o depășească și de această dată.
Am întrebat-o dacă o pot ajuta cu ceva ca îmi doresc asta foarte mult.
Ce are ea nevoie nu putem noi sa ii dăm. Iar dacă printr-o minune ar primi “sănătatea” ar fugi repede la spital și ar împărți-o cu toți copiii din sectia de la IOB 😞
Mi-a mai spus, având fața și buzele palide si uscate, sclipindu-i in ochi mii de luminițe, ca nici nu îmi pot închipui ce înseamnă pentru un copil bolnav sa ii vina asistenta preferată acasă sa ii recolteze analize, să ii monitorizeze boala și sa isi împărtășească poveștile pe care doar ele două le stiu.
“Cum ar fi fost ca acum, sa merg la spital? Sa ies din scoica mea (așa își numește cămăruța ei supra-încălzită) să aștept autobuzul, sa nu pot sa vomit dacă îmi vine, sa mă vadă cine știe cine… ar fi fost atât de foarte greu…”

O ora după asta, nici eu, nici Andrei nu am mai scos un sunet…”

Sursă foto: Facebook/Alina Pătrăhău


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

RAEDPP a început dezinsecția, dezinfecția și deratizarea în campusul social Henri Coandă

mie nov. 27 , 2019
Săptămâna aceasta a avut loc etapa întâi a acțiunii de dezinsecție, dezinfecție și deratizare în campusul social Henri Coandă din Constanța.   Luni, lucrătorii societății contractate de RAEDPP Constanța au acționat în spațiile comune și în spațiile locative situate în 17 blocuri (HC1 – HC17). Acțiunea a continuat și marți […]
raedpp henri coanda

V-ar putea interesa și: