Ce lucrări pe domeniul public sunt programate în această săptămână în orașul Constanța

Lucrări pe bulevardul Mamaia

Primăria Constanța a anunțat zonele unde intervin echipele administratorului drumului public în această săptămână.

Pe bulevardul Mamaia, continuă lucrările de modernizare a traseelor pietonale pe tronsonul cuprins între strada Mircea cel Bătrân și strada Nicolae Iorga. Trotuarele sunt recondiționate cu borduri noi și pavele moderne.

Condițiile de acces pietonal sunt îmbunătățite pe aleea Lupeni, unde se reamenajează căile de acces către blocuri.

De asemenea, pe strada Liliacului, se reabilitează trotuarele pe porțiunea delimitată de străzile Progresului și Pandurului.

Zona carosabilă aferentă străzii Doctor Profesor Gheorghe Marinescu intră din această săptămână în reabilitare. Într-o primă etapă, se va decoperta asfaltul existent.

Primăria Municipiului Constanța continuă lucrările de reamenajare a carosabilului în zonele rezidențiale. Se construiește infrastructura rutieră pe străzile Muscel, Scheia și aleile Sânzienelor și Lămâiței din cartierul Baba Novac și pe străzile Camil Ressu și Ștefan Dărăscu din cartierul Palazu Mare.

Accesul către plaja Modern este îmbunătățit. Treptele sunt reabilitate prin turnarea unui strat de beton în cofrajele realizate din placaj.

Spațiile verzi din aliniamentele stradale sunt igienizate corespunzător. Se curăță alveolele cu spațiu verde și se execută lucrări de întreținere a gardului viu.

Pentru optimizarea condițiilor de trafic rutier, se montează indicatoare de informare și se recondiționează echipamentele de semaforizare. Se aplică marcajele rutiere la trecerile de pietoni și în parcările asfaltate.


energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Un comentariu

  • Bani frumosi .Sunt răsplătiți cei care au votat pnl-usr.
    Felicitări!
    Nimic nou despre montarea sau nu a repartitoarele de costuri pe calorifere conform legii 162-2021 trebuia sa înceapă din 1 septembrie pentru a montate până 31 decembrie .Sunt 3.123.425 calorifere si sunt necesare 1.822 firme care sa lucreze zilnic 24 ore din 24.
    Hei ziariști! Un subiect gras dar șefu tace Chi-tac…
    Deci nu e voie .

Leave a Reply

Your email address will not be published.