Ce notă îi dați primarului din Medgidia, Valentin Vrabie, la un an de mandat?

Constanța 100% a inițiat o serie de sondaje pentru a afla cât de mulțumiți sunteți de activitatea primarilor aleși în funcție acum un an, pe 5 iunie 2016.

În Medgidia, alegerile au fost câștigate de independentul Valentin Vrabie. La scurt timp, s-a înscris în ALDE și a devenit unul dintre vicepreședinții la nivel național.

În campanie, V. Vrabie a lansat un angajament în 10 puncte, pe care le puteți citi mai jos. Vă invităm să urmăriți și câteva din promisiunile de campanie, într-un clip video realizat pentru site-ul depolitizare.ro, care nu mai este funcțional.

Vă invităm și să notați activitatea primarului Medgidiei după primarul an de mandat, cu note de la 1 la 10.

[poll id=”7″]

Sunt candidați care umplu spațiul audiovizual sau chiar pe cel online cu sute de programe și idei nefezabile, pentru a păcăli votanții. Valentin Vrabie nu face cu siguranță parte din acest tablou, candidatul independent pentru Primăria Medgidia luând decizia de a lansa un angajament simplu, format din 10 puncte, pentru a le explica astfel oamenilor care sunt planurile sale pentru municipiu, în calitate de viitor primar.

Cele 10 puncte ale angajamentului sunt:

1) Referendum pentru preluarea apei de la S.C. RAJA S.A

2) Reforma sistemului de sănătate prin susținere financiară integrală

3) Medgidia – centru de excelență în educație prin susținerea financiară integrală necesară desfășurării unui act educațional demn și de calitate

4) Depolitizarea totală a instituțiilor publice și transparență decizională

5) Crearea unui climat administrativ adecvat atragerii investițiilor private pentru crearea locurilor de muncă și sprijinirea mediului de afaceri local

6) Reabilitarea și modernizarea infrastructurii și reorganizarea serviciilor comunitare – salubrizarea și transport

7) Siguranța cetățeanului prin reorganizarea și modernizarea serviciului Poliției Locale

8) Reactivarea domeniului sportiv din municipiul Medgidia prin susținerea financiară corespunzătoare

9) Sprijinirea instituțiilor de cult și reactivarea valorilor și a tradițiilor culturale locale

10) Îmbunătățirea calității mediului înconjurător prin crearea de spații verzi și plantarea de perdele forestiere pe raza municipiului Medgidia

Ce notă îi dați primarului din Mangalia, Cristian Radu, la un an de mandat?

Ce notă îi dați primarului din Năvodari, Florin Chelaru, la un an de mandat?

Ce notă îi dați primarului din Cernavodă, Liviu Negoiță, la un an de mandat?

Ce notă îi dați primarului Constanței, Decebal Făgădău, la un an de mandat?


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Expoziție internațională de fotografie în Constanța

mar mai 30 , 2017
Orașul Constanța va găzdui expoziția internațională de fotografie de stradă, intitulată On SPOT Light. Vernisajul va avea loc sâmbătă, 10 iunie 2017, ora 12:00, la Muzeul de Artă din Constanța. Expoziția, care a reprezentat și unul dintre cele mai importante evenimente ale Festivalului Bucharest Photo Week 2016, reunește lucrările unor […]

V-ar putea interesa și: