Ce notă îi dați primarului din Techirghiol, Iulian Soceanu, la un an de mandat?

iulian soceanu

Constanța 100% vă invită să le dați o notă primarilor, după primul an de mandat.

A venit acum rândul edilului din Techirghiol, Iulian Soceanu. Iată ce promitea acesta cu câteva zile înainte de alegerile de anul trecut.

”Toti vrem sa traim intr-un oras curat si frumos, care sa ofere locuri de munca si oportunitati, in care sanatatea si invatamantul sa fie prioritare. Vrem sa circulam in siguranta pe strazi asfaltate si iluminate, vrem locuinte bransate la gaze, spatii de recreere si activitati culturale. Cu alte cuvinte, vrem ca Techirghiolul sa fie un oras modern, dar si cea mai cocheta Statiune Balneara din Romania!Ca primar, va pot oferi toate aceste lucruri, dupa cum ati putut vedea in scurta mea perioada de interimat, pentru ca eu cred in continuitate, normalitate, transparenta si legalitate! Impreuna vom face din Techirghiol, Orasul Nostru, Statiunea Tuturor!”

Credeți că este pe drumul cel bun? Îi puteți da, mai jos, o notă de la 1 la 10.

[poll id=”11″]

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Ce notă îi dați primarului din Techirghiol, Iulian Soceanu, la un an de mandat?

  1. Techirghiol, adica colonia tataro-tigano-turceasca ce paraziteaza zona, nu poate sa-si revina din mocirla in care este strict datorita mizeriilor de oameni care intra in componenta locului. Cand intri in Techirghiol, te simti intr-un domeniu de tip Socola, ca la ospiciu de nebuni, cu aziluri parasite, gunoaie, campuri dezolante si un lac abandonat. Primarul Soceanu a blocat investitiile straine, de frica ca nu va mai putea face smenuri cu pamanturile din jurul lacului, carora le-au triplat fortat pretul in ultimul an. Exemplu de primitivism si meltenism tipic romarlanesc. Rusine nationala!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Ce notă îi dați primarului din Ovidiu, George Scupra, la un an de mandat?

Mon Jun 5 , 2017
Constanța 100% vă invită să acordați o notă primarului din cele mai importante localități din județul Constanța, la un an de mandat. Astăzi a venit rândul lui George Scupra, edilul din Ovidiu, aflat la al doilea mandat. După ce a bifat o serie de realizări în acești ani, primarul Scupra […]