Ce nu vă spun politicienii despre bugetul Constanței VIDEO

Consilierii locali și județeni au adoptat bugetele pentru anul 2023. Spre deosebire de alte localități și județe, politicienii nu au prezentat un rezumat pe înțelesul tuturor, ci s-au grăbit să voteze în majoritate.

Ce au de ascuns? Cum e la alții?

Am încercat să răspund la întrebări în emisiune în emisiunea „Punctul de i” difuzată pe 2 februarie la Tomis TV.

Emisiunea poate fi urmărită mai jos, pe YouTube, sau pe Facebook (click AICI).


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Patru pompieri au salvat un câine bătrân și bolnav care căzuse într-o fântână

joi feb. 2 , 2023
Pompierii constănțeni au primit azi un apel la 112 prin care erau anunțat că Nero are probleme mari. Nero este câinele unui constănțean. Patrupedul căzuse de ceva timp într-o fântână, fără apă, fără mâncare. „Nu am știut ce să mai fac și am sunat la voi.”, a spus proprietarul. Ajunși […]
nero isu

V-ar putea interesa și: