Ce pățesc bărbații care vor sex gratis pe plajele din Bulgaria

Sunny Beach, o stațiune căutată de turiștii români (foto: http://ilovesunnybeach.com)

Fete minore sunt folosite de mafioții bulgari pentru a-i jefui pe turiști, cărora le promit sex gratis.

Mai mulţi utilizatori ai platformei TripAdvisor au atras atenţia asupra acestui fenomen care se petrece pe plajele din țara vecină, în special pe plajele din Nisipurile de Aur sau Sunny Beach.

Potrivit sursei citate, bărbaţi beţi sunt atraşi de aceste adolescente, la primele ore ale dimineţii, în zone mai retrase. Fetele îi agaţă în cluburi şi le promit sex gratuit. Ajunşi acolo, turiştii sunt jefuiţi şi deseori bătuţi de hoţi. Li se spune că trebuie să plătească o amendă pe loc. Sunt vizaţi, de obicei, bărbaţii care sunt prea beţi pentru a se putea apăra sau opune.

Unele dintre fete au numai 14 ani.

„Nu merge pe plajă cu aceste prostituate, deoarece acela este locul în care ele lucrează. Le iau banii oamenilor după ce îi duc într-un loc retras”, a scris cineva, potrivit The Sun.

Unii turişti susţin că ştiu de cazuri în care oameni au ajuns în spital după ce au căzut în plasa fetelor de pe aceste plaje.

„Prietenul meu a întâlnit o fată într-un bar şi apoi au plecat pe plajă. Şi-au dat hainele jos amândoi, iar imediat după aceea au apărut bărbaţi care i-au cerut portofelul. Le-a dat banii, telefonul şi ceasul, dar tot l-au bătut. A petrecut cea mai mare parte a timpului din ultimele două zile ale vacanţei la centrul medical”, a scris un alt utilizator.

Stațiunile de pe litoralul bulgăresc atrag sute de mii de turiști britanici în fiecare an, spun ziariștii dela The Sun. Aceștia se mai confruntă și cu hoții, inclusiv hoții de buzunare, dar și cu vânzătorii care le oferă marfă de contrabandă sau falsă.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Meteorologii spun că vom avea vreme rea azi și mâine

lun iul. 23 , 2018
Agenția Națională de Meteorologie a emis o atenționare Cod galben de instabilitate atmosferică accentuată şi cantități importante de apă ce se vor înregistra în mai multe județe, inclusiv Constanța. Atenționarea este valabilă până marți seara.  Astfel, în perioada 23 iulie, ora 10:00 – 24 iulie, ora 23:00, municipiul București și […]
cod galben

V-ar putea interesa și: