Ce planuri are Consiliul Județean Constanța referitoare la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii

delfinariu, delfin

Anul 2017 a fost unul foarte bun pentru Complexul Muzeal de Științe ale Naturii. Aceasta a fost și concluzia bilanțului prezentat, miercuri, de președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, care a prezentat bilanțul de activitate al instituției.

Lucrul care atrage atenția este creșterea semnificativă a atractivității Delfinariului. S-au înregistrat, potrivit raportului prezentat de șeful CJC, cu 18% mai mulți vizitatori în 2017, față de 2016. de asemenea, încasările au crescut cu 36% față de anul trecut.

La Acvariu, creșterea veniturilor a fost doar de 4%, din cauza reglementărilor ISU, care permit un număr limitat de vizitatori. Din același motiv, la Planetariu s-a înregistrat o scădere a veniturilor cu 5%.

CJC și CMSN au planuri mari pentru 2018. Printre obiectivele propuse și asumate se numără: îmbogățirea numărului exemplarelor din patrimoniu, eficientizarea sistemului de ticketing prin introducerea biletelor on-line și, de asemenea, identificarea soluțiilor optime pentru a moderniza/extinde Complexul Muzeal. În acest sens, a fost propus, către Ministerul Turismului, un proiect pentru extinderea Delfinariului.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

FOTO. O nouă ambarcațiune poartă steagul României. E mică, o cheamă „Iulia” și n-a costat prea mult

Wed Feb 14 , 2018
O nouă ambarcațiune care poartă steagul României a fost lansată la apă miercuri, 14 februarie, de către Compania Națională Administraţia Canalelor Navigabile S.A. Este vorba despre o ambarcaţiune de  măsuratori hidrografice care a fost botezată „IULIA”. Nu a costat prea mult: 14.000 de euro, dar are un rol important. „Având în […]
acn ambarcatiune