Ce poți face de Rusalii pe litoral

Litoral plaja26
Plaja rămâne principala distracție pentru turiști

Turiștii au, weekendul acesta, mai multe motive să aleagă pentru minivacanță de Rusalii, litoralul românesc și Deltă Dunării. Hotelierii au pregătit pachete speciale de cazare, chiar cu masă de Rusalii inclusă.

”În Satul de Vacanță Mamaia, atracțiile și jocurile sunt nerăbdătoare să îi întâmpine pe cei mici, dar nu numai”, se arată într-un comunicat de presă al Asociației Litoral Delta Dunării, care promovează destinația. Nu se oferă însă niciun exemplu de eveniment.

Constanța găzduiește Parada SkirtBike, duminică, 19 iunie, începând cu oră 16:00 în parcarea Maritimo pentru a susține comunitatea bicicliștilor, eveniment in cadrul caruia au fost pregatite concursuri și multe premii pentru cei înscriși la defilare.

După 40 de ani, Constanța va avea, din nou, festival de teatru, în perioadă 20-26 iunie, în Piața Ovidiu vor juca diverse trupe de teatru din țara sau străinătate la Festivalul Internațional “Miturile cetatii”.

Dacă sunteți de Delta Dunării în weekend, merită să faceți o plimbare la Tulcea, pentru Festivalul Internațional de Film despre Mediu și Oameni, eveniment aflat la cea de a 5-a ediție, care, anul acesta, pune accent pe industria modei. Evenimentul se desfășoară în perioadă 16-19 iunie.

Tot în Tulcea, în perioadă 15-19 iunie, Piața Civică, Hotel Delta, Teatrul Jean Bart, Biblioteca Județeană Panait Cerna și Art Cafe – Casa Avramide, vor fi locurile de desfășurare a celei de-a patra ediții a Festivalului de C`Arte Danubius.

“Gradul de ocupare a hotelurilor pe litoral este in crestere continua, pe masura ce ne apropiem de vacanta de vara. Sarbatoarea de Rusalii ne ofera ocazia sa inregistram un nou val de turisti in acest weekend pe litoral si in Delta Dunarii. In continuare Mamaia se afla in topul celor mai cautate statiuni, urmata de Venus si Eforie Nord. Conform estimarilor primite de la touroperatori, ne aflam in sezonul cu cele mai bune vanzari pentru vacante pe litoral din ultimii zece ani”, a declarat Corina Martin, presedinte Asociatia Litoral – Delta Dunarii.

După cum se observă, evenimentele sunt „subțiri” și în niciun caz menite să atragă valuri de turiști. Cei care vin totuși vin nu pentru ”SkirtBike”, desigur – un eveniment frumos, dar nu turistic – ci pentru soare și plajă.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Campania aniversară Carrefour - premii în valoare de 1 milion de euro

Thu Jun 16 , 2016
Carrefour România sărbătorește 15 ani de activitate pe plan local, printr-o lună aniversară plină de surprize și premii, dedicată iubitorilor de sport. Cu ocazia aniversării, între 16 iunie și 13 iulie brandul a pregătit clienților săi o super tombolă aniversara prin care oferă 50.000 de vouchere în valoare de 100 […]