Ce poți face pe litoral în minivacanța de Paște. Programul complet al evenimentelor

afis_mic

Minivacanta  pentru 1 Mai este si anul acesta o provocare la distractie pentru turistii care au ales deja ca destinatie Litoralul Romanesc. Numarul acestora este de la an la an mai mare, datorita multiplelor evenimente care le sunt pregatite si pentru care acestia vin sa petreaca.

Hotelierii s-au pregatit din timp cu pachete de cazare si oferte speciale. Ca in fiecare an, cluburile vor surprinde placut prin petrecerile organizate, festivaluri de muzica, cu invitati pe masura, DJ internationali. Centrele balneo – spa sunt deschise iar turistii nu trebuie decat sa se bucure de zilele libere, pe o vreme frumoasa, conditiile meteo anuntandu-se a fi favorabile.

Mamaia

Ca in fiecare an, Asociatia Litoral – Delta Dunarii da startul sezonului estival printr-un spectacol adresat atat turistilor aflati in minivacanta, cat si constantenilor care sunt invitati si asteptati sambata 30 aprilie, in Piateta Perla din Statiunea Mamaia, incepand cu ora 16.00. Invitatii speciali ai evenimentului sunt Lucian Colareza si columbienii Danny Mazo si Widy si impreuna cu Pepe, ne vor purta pe ritmuri latino.

Pentru ca Asociatia Litoral – Delta Dunarii a combinat intotdeauna distractia cu activitatile sportive, si culturale, evenimentului nu ii vor lipsi momente precum DEMONSTRATII DE TAEKWONDO, si teatru “PLATA BIRULUI”, precum si multe alte surprize pentru parinti, copii si iubitori ai distractiei si bunei dispozitii.

PREMIERA : Joi, 28 Aprilie, orele 19:00, inaugurare Hotel Bicaz Pirates Resort***, singurul hotel din Mamaia cu concept tematic , si anume unul de film, pentru ca vine cu scene si actiuni din Filmul “Piratii din Caraibe”.

Maraton de distractie si de evenimente cu invitati speciali in cluburi si pe plaja (Ego, Fratelli, Le Gaga, Tapo, Breeze, Luv, Crema, Bellagio, Princess, Restaurant Harlequin) precum Delia, Carla`s Dreams, Damian Brothers, DJ Anais B, DJ Moody Mike, Dj Sylvain Armand, Formatia Pindu, Lidia Buble si multi altii.

– Festivaluri de muzica electronica (zona Mamaia Nord)

Sunwaves 28 Apr – 02 Mai ( Marco Carola, Ricardo Villalobos etc)

sunwaves

The Mission Dance Weekend 29 Apr – 02 Mai ( Luciano, Rosario Internullo, Adrian Eftimie etc)

Kudos Beach 28 Apr – 03 Mai (Rosario Internullo, Pagal, Moondsound, Optick etc)

 “Deschidem in forta Sezonul oficial pe Litoralul Romanesc, destinatia turistica vedeta a verii in Romania. Pachete atractive de minivacanta pentru toate gusturile si bugetele, evenimente si distractie in toate statiunile, hoteluri, cluburi, restaurante si atractii pregatite pentru primii turisti si eforturi clare din partea autoritatilor locale. Primaria Constanta este, in continuare, leader intre autoritatile publice locale de pe Litoral, in privinta interesului pentru dezvoltarea si promovarea turismului. Cel mai mare grad de ocupare se va inregistra in Mamaia, Vama Veche si Eforie. Mamaia ramane in topul distractiei si aici vom celebra Marea Deschidere, impreuna cu turistii si invitatii nostri, intr-un Spectacol finantat din Taxa de Promovare Mamaia si pe care l-am pregatit si organizat special. E un weekend pascal, deci de aceasta data punem accent pe muzica, sport, reprezentatii pentru familii cu copii si tineri. Pepe, Lucian Colareza si vedete columbiene vor da startul distractiei, pe muzica si dans latino, pentru ca asteptam o vara fierbinte. Lansam si prima demonstratie live de Taekwondo, pentru ca oferim de fapt o avanpremiera a primului Eveniment al verii, si anume Campionatul National de Taekwondo WTF – Cupa Tomis. Invitatul special la Deschiderea Sezonului va fi reprezentantul turoperatorului israelian Meshek Wings ( Meidan Butnaru), care vine sa se asigure personal ca Mamaia, Navodari, Eforie si Neptun sunt pregatite pentru primii turisti israelieni, ce fac parte din proiectul dezvoltat impreuna cu Asociatia Litoral – Delta Dunarii, proiect ce ne va aduce 7000 turisti israelieni in aceasta vara pe Litoral. Ma bucura mult prima veste buna cu care deschidem Marele Weekend, si anume deschiderea primului Hotel tematic de pe Litoral, cu tema “Piratii din Caraibe”, ceea ce va contribui mult la imaginea statiunii Mamaia in Romania, dar si pe pietele externe. Asteptam peste 35.000 turisti si in acest an luam impreuna “Lumina de la malul marii”, a declarat Corina Martin, președintele Asociației Litoral Delta Dunării.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Lista candidaților PSD Constanța la alegerile locale din 5 iunie

Fri Apr 22 , 2016
Comitetul Executiv al Organizației Județene PSD Constanța a desemnat candidații pentru funcția de primar, pentru alegerile locale din 5 Iunie 2016, în următoarele localități: Localitatea Numele si prenumele candidatului Mun. Constanţa Făgădău Decebal Mangalia Maganu Bogdan Medgidia Vlădescu Luminiţa Băneasa Coliş Paul Cernavodă Pleşa Ştefan Eforie Brăiloiu Ion Ovidiu Hârşova […]

V-ar putea interesa și: