Ce poți să faci cu un milion de euro? Mihai Lupu vs Vergil Chițac

Ce poți să faci cu un milion de euro?

Poți să renovezi de la zero secția de Obstetrică Ginecologie a Spitalului Județean Constanța (și îți mai și rămân 100.000).

Asta a făcut Consiliul Județean Constanța, condus de Mihai Lupu.

Sau poți să închiriezi beculețe de Crăciun (de toți banii), în timp ce Spitalul de Boli Infecțioase e închis, în urma unui incendiu tragic.

Asta a făcut Primăria Constanța, condusă de Felicia Ovanesian și Vergil Chițac.

Chestiune de priorități. Mihai Lupu a declarat în mai multe rânduri că sănătatea este prioritatea zero a mandatului său. Vergil Chițac a promis multe lucruri în campanie, dar multe s-au dovedit a fi minciuni (de exemplu, transport gratuit în comun) sau pur și simplu chestiuni nerealizabile (parcări la 500 de metri de locuință și de locul de muncă). A promis în mai multe rânduri și că redeschide Spitalul de Boli Infecțioase. E închis și azi.

Și Mihai Lupu, și Vergil Chițac sunt membri PNL. Felicia Ovanesian a avut funcții de conducere în PMP și PNL, în trecut.

Zen Residence
energia residence



One thought on “Ce poți să faci cu un milion de euro? Mihai Lupu vs Vergil Chițac

  1. coruptie la maxim!!!
    daca as sti cum as infiinta un partid cu o singura doctrina: JOS CORUPTIA!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

12 ambulanțe de transport nou-născuți în stare critică au intrat în dotarea IGSU. Una a ajuns în Constanța

Tue May 3 , 2022
În data de 3 mai 2022, 12 ambulanțe de transport nou-născuți în stare critică au intrat în dotarea IGSU, în scopul creșterii calității misiunii de răspuns la urgențe, pe zona de neonatologie. Autospeciala de tip neonatologie este destinată transportului nou născuților, în condiții de terapie intensivă, dotată cu o targă […]