Ce produs IEFTIN are sistem ANTIFURT în magazinele din Constanța

Furturile din magazine sunt fapte banale, din păcate. Se fură orice, de la băuturi și cosmetice la țigări. De obicei este vorba despre lucruri mici și destul de valoroase, care pot fi valorificate rapid.

Mai nou, însă, se pare că se fură absolut orice produs, indiferent de valoarea sa. Dovadă este faptul că multe dintre obiectele ieftine expuse în supermarketuri au sisteme antifurt, rezervate, de obicei, sticlelor de băuturi fine.

Un astfel de produs protejat în mod special, în magazinele Auchan din Constanța, este cutia cu saci de schimb pentru aspirator. Conține patru saci de pânză și costă 23,70 de bani. Cel mai probabil, se fură și cutii, în întregime, dar și saci din cutie (5,92 de lei bucata).

Culmea, sacii sunt personalizați pentru diferitele tipuri de aspirator, deci sunt greu de vândut dacă sunt furați.

Cam atât de săraci/hoți sunt unii dintre noi.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Ce produs IEFTIN are sistem ANTIFURT în magazinele din Constanța

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Conferință națională: 140 de ani de la Unirea Dobrogei cu România

Tue Oct 30 , 2018
Joi, 1 noiembrie 2018, orele 11:00, Facultatea de Teologie a Universității “Ovidius” din Constanţa organizează Conferinţa Naţională: 140 de ani de la Unirea Dobrogei cu România (14.11.1878-14.11.2018). Conferențiază: Prof.Univ.Dr. Radu Ștefan VERGATTI, Universitatea „Valahia” din Târgoviște, Basarabia – Dobrogea – România Mare; Prof.Dr. Ion CONSTANTIN, istoric, Basarabia și Dobrogea la […]