Ce profesori au obținut gradații de merit

Inspectoratul Școlar Județean Constanța a anuțat, astăzi, rezultatle finale ale concursului pentru acordarea gradațiilor de merit 2015.

Câștigătorii vor primi un spor de 25% din salariu în următorii cinci ani.

Aveți mai jos listele finale publicate de ISJ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mazăre, Strutinsky, tanti Aglaia și un milion de euro

vin mai 29 , 2015
Detalii uluitoare din dosarul fostului primar al Constanţei, Radu Mazăre. Potrivit referatului DNA prin care s-a cerut prelungirea arestării, Radu Mazăre şi Sorin Strutinsky se foloseau de o bătrână de 80 de ani pentru a scoate bani din firmele controlate, informează România TV. Procurorii au descoperit chiar un contract de […]

V-ar putea interesa și: