Ce promitea primarul Chițac, ce se întâmplă în realitate VIDEO

Pe 10 decembrie 2021, constănțenii răsuflau ușurați. Primarul Vergil Chițac anunțase că lucrările de pe bulevardul Aurel Vlaicu, cele care au transformat traficul într-un coșmar, vor fi gata în numai 10 zile. „Pe 20 decembrie”, afirma, sigur pe el, primarul liberal.

La cât de mult s-a așteptat, s-a înjurat în trafic, pe acel bulevard, mă mir că oamenii nu au organizat o petrece în stradă.

Din păcate, pe 20 decembrie nu se terminaseră lucrările. Nici pe 21, nici pe 22, nici mai apoi.

Azi, pe 29 decembrie, timpul promis de primar s-a dublat aproape, dar nici vorbă ca lucrările să fie gata. O porțiune pe care o parcurgi în mod normal în câteva zeci de secunde (de la bd. Tomis la Vivo) a durat aproape 10 minute, după-amiază.

Culmea este că nu am mai văzut nici înjurături, nici claxoane, ci în general resemnare. Șoferii s-au obișnuit să aștepte și își omoară timpul făcând diverse lucruri: stau pe mobil, unele domnișoare își aranjează machiajul, discută cu pasagerii. Poți face multe până când reușești să treci de lucrările de pe bulevard.

Coincidență sau nu, în momentul în care am trecut pe lângă muncitori se muncea în dulcele stil clasic: cineva nu făcea nimic și restul se uitau la el.

Am crezut că primarul va fi acolo, să-i întrebe pe muncitori ce se întâmplă, să-i impulsioneze, să vadă ce naiba se întâmplă. Nu era. Este însă de înțeles, drumul din Eforie până pe variantă e lung.

Acum, serios vorbind, cum poți să ratezi atât de mult o estimare? Să spui că e gata în 10 zile și să nu fie gata nici în 20? Este primarul prost informat, ne ascunde adevărul cu bună știință?

Constănțenii merită o explicație.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Dosarul în care sunt acuzați Radu Mazăre, Decebal Făgădău și Florin Cârstocea se întoarce la DNA. Parte vătămată: firma lui Mohammad Murad

Wed Dec 29 , 2021
Curtea de Apel s-a pronunțat, pe 29 decembrie, în dosarul în care foștii primari ai municipiului Constanța Radu Mazăre și Decebal Făgădău au fost trimiși în judecată de DNA Constanța. Instanța a dispus excluderea materială din dosarul cauzei a declarației de martor a inculpatei Munteanu Mariana din data de 24 […]