Ce rute recomandă Primăria Constanța în zona Delfinariu

Începând cu data de 07 octombrie, intersecția bulevardului Mamaia cu strada Zorelelor va fi resistematizată. Pe strada Zorelelor vor fi amenajate 2 benzi de ieșire în bulevardul Mamaia și 2 benzi de intrare din bulevardul Mamaia.

Totodată, se va interzice virajul la stânga de pe strada Zorelelor pe bulevardul  Mamaia.

Măsura a fost luată pentru fluidizarea traficului rutier, în urma dezbaterii acestui subiect în Comisia de Circulație din care fac parte reprezentanți ai administratorului drumului public, ai Inspectoratului de Poliție Județean Constanța – Serviciul Rutier, ai CT BUS, dar și din partea Primăriei Constanța.

Ca rute alternative, Primăria Constanța recomandă conducătorilor auto ca pe direcția strada Zorelelor- bulevardul Mamaia să folosească variantele:

  • deplasare dinspre strada Zorelelor înainte pe strada Soveja și întoarcere în giratoriul cu strada Chiliei apoi virare dreapta pe bulevardul Mamaia;
  • deplasare dinspre strada Zorelelor pe strada Soveja și întoarcere în giratoriu apoi virare dreapta pe strada Chiliei cu alegerea rutei stânga către bulevardul Mamaia sau înainte către strada Ion Rațiu.
Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Suma fabuloasă pe care vrea să o plătească Primăria Constanța ca subvenție la căldură

Thu Sep 30 , 2021
Consilierii locali din Constanța sunt chemați astăzi în ședința de consiliul local să voteze subvenția pe care o va acorda primăria abonaților la sistemul centralizat de încălzire. Primarul Vergil Chițac propune ca prețul pentru populație al energiei termice furnizată de către societatea Termoficare Constanța SRL în municipiul Constanța să fie […]