Ce s-a aprobat astăzi în ședința Consiliului Județean Constanța

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean Constanța, de astăzi, 24 martie 2021, s-au aflat 18 proiecte de hotărâri. Întrunirea a fost susținută în sistem de videoconferință și au fost prezenți toți consilierii județeni. De pe ordinea de zi au fost retrase două proiecte de hotărâre și anume cel privind aprobarea Actului Adițional nr.1 la Documentul de Poziție, avizarea Studiului de Oportunitate și Fundamentare, a Regulamentului serviciului de salubrizare în județul Constanța și  a Documentațiilor de atribuire a contractelor de delegare, prin concesiune, a gestiunii serviciului de salubrizare pentru activitățile de colectare, transport și transfer deșeuri aferente Proiectului „Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în Județul Constanța” și acordarea unor mandate, precum și cel privind stabilirea unor tarife, taxe și taxe speciale pentru anul 2021.

Unul dintre proiectele dezbătute în ședința de astăzi a fost cel cu privire la aprobarea protocolului de colaborare între Grup Servicii Petroliere Training S.R.L., GSP Offshore S.R.L., UAT Județul Constanța prin Consiliul Județean Constanța, Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța și Arhiepiscopia Tomisului. Prin acest protocol, părțile semnatare își arată intenția de a colabora, în vederea formării și pregătirii profesionale a persoanelor tinere, care beneficiază de protecție specială sau a celor din medii defavorizate, în scopul îmbunătățirii performanțelor individuale, astfel încât, aceștia să poată beneficia de șanse mai mari de integrare socială și pe piața muncii. Președintele Mihai Lupu, a precizat consilierilor faptul că acest protocol nu are nicio implicație patrimonială a instituției pe care o conduce și că singurul raționament, pentru care a inițiat acest proiect de Hotărâre, a fost pentru a-i integra profesional și social pe tinerii defavorizați. Cooperarea interinstituțională, la diferite niveluri, este un element fundamental în sprijinirea tinerilor, vulnerabili din punct de vedere social, pentru o pregătire profesională solidă.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Petreci mai mult de 6 ore pe zi așezat la birou? Iată ce scaun îți trebuie pentru a uita de durerile de spate!

mie mart. 24 , 2021
Dacă a devenit un obicei să te doară spatele, umerii sau gâtul la sfârșitul unei zile de lucru, din cauza poziției și a scaunului inconfortabil, care pune presiune pe coloana vertebrală, înseamnă că ai nevoie de unul ergonomic. Un astfel de scaun este special conceput pentru a oferi confort total […]

V-ar putea interesa și: