Ce salarii se câștigă în Consiliul Județean Constanța. Președintele Lupu are 23.400 de lei pe lună

Consiliul Județean Constanța a publicat lista cu veniturile personalului plătit din fonduri publice la finele lunii martie 2023.

Președintele Mihai Lupu, PNL, are o indemnizație lunară de 18.720 de lei, la care se adaugă un spor de 25%, deci de 4.680 lei. În total, 23.400 de lei pe lună.

Vicepreședinții Petre Enciu și Stelian Gima au o indemnizație de 16.640 de lei pe lună, la care se adaugă, de asemenea, sporul de 25%, adică de 4.160 de lei.

Indemnizațiile lunare ale președintelui și vicepreședinților Consiliului Județean Constanța sunt majorate cu până la 25%, în limita bugetului aprobat cu această destinaţie, pe perioada în care instituția implementează proiecte finanțate din fonduri europene nerambursabile.

V-ar putea interesa: COMPLETARE Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, PNL, jignește și lovește un polițist local: „Prostule, idiotule, cretinule. Săptămâna viitoare nu vei mai fi nimic, idiotule”

Iată și o parte din salariile de bază pentru funcțiile de execuție. Secretatul general al județului are un salariu de bază de 16.640 de lei. Un director general gradul II ia 15.720 de lei, un director general adjunct – 13.800, la fel ca unul executiv, iar un șef de serviciu – 12.400 de lei. Un șef de birou primește 10.555 de lei. La acestea se adaugă, după caz, un spor de 10% pentru cei care exercită activitatea de control financiar preventiv propriu și/sau de 950 de lei pentru cei care au titlul științific de doctor.

Salarii de bază pentru funcțiile publice de execuție sunt mai mici. Iată câteva exemple pentru cei cu gradația maximă: auditor – 10.555 de lei, consilier juridic/consilier achiziții publice/consilier inspector – 9.595 lei, referent de specialitate – 8.060 lei, referent – 5.971 lei. Și aici se adaugă sporurile de mai sus, după caz, și/sau cel de pentru condiții vătămătoare de muncă.

Iată și salarii de bază pentru funcțiile contractuale de execuție. De asemenea am luat în calcul gradația maximă: consilier cabinet președinte și vicepreședinte/ inspector de specialitate – 9.595 de lei; referent – arhivar – 5.117 lei, muncitor calificat – 4.533 lei, muncitor necalificat – 4.533 lei, șofer – 5.355 lei.

„Nivelul veniturilor salariale pentru personalul din cadrul Consiliului Județean Constanța, se stabilește în condițiile prevederilor Legii-cadru nr.153/2017, cu modificările și completările ulterioare, fără a depășii nivelul indemnizației lunare a funcției de vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța, în limita bugetului aprobat cu această destinație.”, se arată în documentul CJC.

Organigrama de la începutul anului 2022 prevede în total 290 de posturi.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

5 thoughts on “Ce salarii se câștigă în Consiliul Județean Constanța. Președintele Lupu are 23.400 de lei pe lună

  1. Bine ca au aceste salarii ca sa ne jicneasca dar amariti care ii pazesc care le tin locuri de parcare in functie de fuctie femeile de servici care le strig mizeria lor pt ca sint oameni importanti si nu stiu cum se pastreza curatenia sau le fac cafea cumpara tigari ce salariu au

  2. Mamica meaaa ce salarii au functionarii…pai si nu fac greva sa le dea mai mult? :))) Vedeti ma prostilor de profesori ce suntem cum luam noi un sal de kkt si stam cuminti sa ne ia gatu elevii? Vina nu e a lor…nu nu….e a noastra ca ii votam si ii lasam sa se pishe pe noi dupa…..:)))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lumina Sfântă s-a aprins în Biserica Mormântului Sfânt din Ierusalim

sâm apr. 15 , 2023
Lumina Sfântă s-a aprins sâmbătă, la ora 14.54, în Biserica Mormântului Sfânt din Ierusalim. De aici va fi trimisă în ţări din întreaga lume, inclusiv în România. O delegaţie a Patriarhiei Române se află la Ierusalim pentru a aduce lumina în România. Sfânta Lumină de la Ierusalim este considerată cea […]

V-ar putea interesa și: