Ce sancțiune a primit un șofer depistat de radar și la dus, și la întors

Un șofer a fost surprins de radar și la dus, și la întors. Polițiștii i-au aplicate două pedepse de suspendare a permisului, care s-au cumulat.

„Domnul conducător auto conducea autoturismul, la DUS (captură stânga), cu viteza care l-a propulsat în calitatea de pieton pentru 90 de zile, dar cu drept de circulație pentru 15 zile.

Aceluiași conducător auto, la ÎNTORS (captură dreapta), viteza cu care rula i-a adus, în plus, încă 120 de zile în calitate de pieton și fără drept de circulație.

Cu mai bine de jumătate de an fără permis și o amendă de 2.950 de lei, putem să spunem că nu a învățat nimic din prima experiență!”, au declarat reprezentanții Poliției.

S-a întâmplat în Onești, Bacău.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se oprește apa pe mai multe străzi din Eforie Sud joi, 4 aprilie

mar apr. 2 , 2024
La nivelul sistemului de distribuție a apei potabile din localitatea Eforie Sud se vor executa lucrări de racordare a noilor conducte de alimentare cu apă la sistemul centralizat. Pentru realizarea acestor operațiuni, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile, joi – 04 aprilie 2024, în intervalul orar 08.00 – 16.00. Vor […]

V-ar putea interesa și: