Ce se întâmplă la avaria RAJA de pe bd. I.C. Brătianu din Constanța

raja

RAJA a anunțat că ăn momentul decopertării zonei, echipele de intervenție au constatat necesitatea înlocuirii unui segment de aproximativ 2m din conducta de distribuție, cu diametrul de 500 mm, de pe bd. I.C.Brătianu (Synevo) din municipiul Constanța.

Având în vedere diametrul mare al acesteia dar și zona betonată în care este ancorată (săpăturile executându-se manual), suntem nevoiți să prelungim durata de executare a lucrărilor până în jurul orei 20.00. 

Sunt în continuare afectați de lipsa apei  consumatorii din perimetrul delimitat de: al. Garofiței – bd. 1 Decembrie 1918 – Prel. I.C. Brătianu – str. Avram Iancu – al. Garofiței, cu străzile adiacente și punctele termice din zonă (65 și 72), precum și Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Policlinica nr. 2. Ne cerem scuze și vă mulțumim pentru înțelegere!


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cupa Mării Negre la ciclism desfășurată în Medgidia, un succes

sâm mai 6 , 2023
Și ediția din acest an a Cupei Mării Negre la ciclism, desfășurată la Medgidia, a avut parte de momente frumoase și distractive pentru participanți. Au fost 100 de copii la linia de start, cu vârste cuprinse între 6-18 ani, care s-au bucurat, să trăiască la maximum, adrenalina pe două roți! […]

V-ar putea interesa și: