Ce se mai vinde în magazinele din Constanța: săpunul fără săpun

sapun

Am cumpărat recent din Auchan o rezervă de săpun lichid. Am ales unul care avea proprietăți antibacteriene, bun pentru copii, etc.

Când am ajuns acasă am citit și eticheta, mai mult din greșeală. Am descoperit că am cumpărat ceea ce pare o nouă invenție: săpunul respectiv nu conține săpun. Cel puțin așa scrie pe el.

Bine, ca să fiu drept, textul din engleză spune: ”It doesn’t contain soap dyes”, deci săpunul respectiv nu are ”coloranți pentru săpun”.

Traducerea, bat-o vina.

Sper ca cel/cea care a tradus textul să nu fi încercat vreun prospect medical.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un constănțean a fotografiat Fata Morgana în Marea Neagră

Dum apr. 17 , 2016
Dan Cristian Mihăilescu, unul dintre cei mai buni fotografi care realizează peisaje cu Marea Neagră, a surprins azi în imagini un fenomen rar: mirajul sau Fata Morgana, așa cum mai este el cunoscut. „Mirajul (sau Fata Morgana) este un fenomen optic datorat devierii razelor de lumină la trecerea printr-un mediu […]

V-ar putea interesa și: