Ce se va întâmpla cu mașinile abandonate din Medgidia

Vineri, 15 septembrie 2017, la Primăria Medgidia a avut loc dezbaterea publică cu tema: „Ridicarea, transportul, depozitarea și restituirea/predarea vehiculelor fără proprietar/stăpân sau abandonate pe domeniul public/privat al Municipiului Medgidia, aflate în administrarea D.G.D.P.P.”. Marin Lupu, inspector de specialitate în cadrul D.G.D.P.P., a expus principalele probleme cu care se confruntă municipalitatea privind acest aspect şi ce ar trebui realizat pentru remedierea acestei probleme. Prin acest proiect se are în vedere fluidizarea traficului auto și pietonal, în special în zona centrală dar și pe străzile principale cu trafic intens, precum și îmbunătățirea aspectului estetic și gospodăresc al municipiului.

Pentru organizarea și desfășurarea acestei activități a fost întocmit un regulament prin care se coordonează cu strictețe întreaga procedură de lucru.

Operațiunea de ridicare, transport și depozitare a vehiculelor abandonate va fi efectuată cu sprijinul Poliției Locale, D.G.D.P.P.-ului, precum și de un agent economic de profil, desemnat în urma unei proceduri legale.

Gestionarea vehiculelor fără proprietar sau abandonate, devine o necesitate ca urmare a aspectul inestetic și a ocupării în mod inutil a spațiului public de către acestea.” a precizat Marin Lupu.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogea



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Roxana Bageac - doi ani de la plecare

Sat Sep 16 , 2017
Astăzi se împlinesc doi ani de când Roxana Bageac, o frumoasă și foarte talentată soprană, a plecat definitiv de pe scenă și de lângă noi. S-a stins  cu numai două zile înainte de a împlini 35 de ani, răpusă de cancer. După ce, în primă fază, se părea că învinsese […]
roxana bageac