Ce se va întâmpla cu taxele și impozitele locale pentru 2023 în Medgidia

primaria medgidia
Sediul Primăriei Medgidia

Joi, 08 decembrie 2022 la Primăria Municipiului Medgidia a avut loc dezbaterea publică cu tema „Menținerea impozitelor și taxelor locale care constau într-o anumită sumă în lei sau care sunt stabilite pe baza unei anumite sume în lei, precum și limitele amenzilor care se fac venit la bugetul local, care se indexează anual pe baza ratei inflației, aplicabile în anul fiscal 2023”.

Directorul economic al Primăriei Municipiului Medgidia, Ciprian Copilu a explicat la ce se referă proiectul supus dezbaterii, precizând cele mai importante aspecte și noutăți pe care anul viitor le aduce din punct de vedere al taxelor și impozitelor locale.

,,Principalul aspect pe care vreau sa îl menționez este faptul că impozitele și taxele locale pentru anul 2023 se vor menține la același nivel ca în prezent, ele vor fi doar actualizate cu nivelul inflației comunicat de Institutul Național de Statistică. De asemenea, se vor menține scutirile care sunt deja prevăzute iar ca și noutate, au fost introduse scutirile pentru autoturismele hibrid și electrice’’.    

Directorul Primăriei Municipiului Medgidia a menționat și faptul că precizări și detalii privind impozitele și taxele, pe categorii, pot fi consultate pe site-ul Primăriei Municipiului Medgidia, iar cetățenii care au nelămuriri sau se confruntă cu diferite spețe pot veni la sediul instituției unde vor fi ajutați și îndrumați.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A ajuns în arest după ce a încălcat un ordin de protecție provizoriu

joi dec. 8 , 2022
La data de 7 decembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 7 Rurală Crucea au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 53 de ani, a pătruns în casa concubinei sale, de unde a sustras un telefon mobil, acesta având emis pe numele său un ordin de protecție […]

V-ar putea interesa și: