Ce spun organizatorii despre incidentul de la Festivalul Mamaia Copiilor

festivalul mamaia copiilor

Organizatorii Festivalului Mamaia Copiilor au făcut precizări în legătură cu incidentul care a avut loc la premiere.

„Avanscena de la Festivalul Mamaia Copiilor a cedat din cauza unor factori cumulativi. Din cauza ploilor abundente, ce au început din data de 5 iulie, a umezelii și a presiunii exercitate de copiii care au sărit pe scenă de bucurie, placa de 4 pe 4 metri a coborât, ca o trapă, 20 de cm peste avanscena propriu-zisă. Acestea au fost situațiile neprevăzute ce au condus la acest incident, în urma căruia nimeni nu a avut nimic de suferit. Structura scenei nu a fost afectată, tocmai de aceea Gala de premiere a putut continua, fără probleme, și nicio persoană nu a mai avut acces la zona afectată, ca măsură de securitate. Pe tot parcursul festivalului au fost prezente echipe de la Crucea Roșie și echipe specializate pentru cazuri de urgență.”, au spus aceștia.

Liviu Manolache, directorul festivalului, a precizat:

„Ne cerem scuze pentru această situația neplăcută, dar vă asigurăm ca nimeni, timp de șapte zile, nu a suferit neplăceri, ori să îi fie pusă integritatea în pericol“.
Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Noutăți pentru părinții care călătoresc în străinătate cu copii

mar iul. 17 , 2018
Guvernul României a adoptat azi, 17 iulie 2018, un proiect de interes pentru românii de pretutindeni. Astfel, prin Hotărâre de Guvern a fost îmbunătățit cadrul legislativ privind condițiile în care românii pot călători în străinătate împreună cu copiii minori. Prin modificarea normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 248/2005 privind […]
pasaport

V-ar putea interesa și: