Ce spune Alexandru Rafila despre pericolul omicron pentru copii

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, afirmă că datele apărute în spaţiul public legate de creşterea geometrică a numărului de copii infectaţi sunt „informaţii neadevărate”.

„Am văzut în spaţiul public diverse afirmaţii legate de creşterea geometrică a numărului de copii infectaţi, sunt informaţii neadevărate”, a declarat Alexandru Rafila, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern.

El a explicat că este observată şi tendinţa, nu doar cifrele dintr-o anumită zi.

„I-am pus la dispoziţie domnului ministru Cîmpeanu toate cifrele oficiale care arată şi tendinţa, nu numai cifra dintr-o anumită zi. Ieri (marţi – n.r.) erau 11 copii internaţi la Terapie Intensivă, cu zece mai puţin faţă de ziua precedentă, reprezentând circa 2% din totalul copiilor internaţi, iar numărul copiilor afectaţi şi care erau internaţi era de 338”, a completat ministrul Sănătăţii.

Vă recomandăm și:

Certificatul verde nu va mai fi obligatoriu în Marea Britanie. Valul 5 aproape a trecut

Incidența covidului crește, numărul pacienților internați scade

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

16.610 cazuri noi, 58 de decese, toate la persoane cu comorbidități

Wed Jan 19 , 2022
În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 16.610 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 150 mai puțin decât în ziua anterioară. 1.073 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă […]
covid