Ce spune City Park Mall despre tavanul care a căzut peste o cumpărătoare

city park mallReprezentanții City Park Mall au transmis un punct de vedere în urma incidentului de ieri.

Vă reamintim că tavanul unui magazin a căzut peste o cumpărătoare, care a fost transportată la spital de medicii de la Ambulanță.

 

„Dorim să ne exprimăm regretul pentru incidentul produs aseară, în urma căruia o persoană a suferit răni ușoare, provocate de către desprinderea unei bucăți din tavanul fals al magazinului Hermosa, din cadrul City Park Mall. Persoana rănită a fost imediat transportată la Spitalul Județean Constanța și a primit îngrijirile necesare, fiind, în prezent, în afara oricărui pericol.

Echipa City Park s-a mobilizat imediat pentru închiderea și securizarea magazinului Hermosa. Mai departe, colaborăm cu autoritățile și reprezentanții magazinului, în vederea identificării cauzelor și stabilirii măsurilor necesare pentru prevenirea unor evenimente similare pe viitor.

Potrivit contractelor încheiate cu societățile care închiriază spațiile din cadrul centrului comercial, responsabilitatea privind integritatea acestor spații le revine chiriașilor. Acest aspect nu exclude, însă,  preocuparea pe care City Park Mall o acordă securității și siguranței vizitatorilor săi. În acest sens am început un proces separat de verificare riguroasă a tuturor spațiilor din centrul comercial.”

 

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Ce probleme au creat ploile în Constanța. RAJA a intervenit la 43 de sesizări

Thu Jul 5 , 2018
În urma ploilor abundente ce au căzut în județul Constanța, într-un interval scurt de timp, la dispeceratul societăţii s-au înregistrat 43 de reclamații primite din municipiul Constanța și din orașele Cernavodă și Hârșova. Cele mai multe sesizari au venit din municipiul Constanța, din cartierele Coiciu și Faleză Nord, dar și […]